Lag en personlig fotokalender nå, med disse tipsene fra fotoknudsen

Av Fotoknudsen 13. januar 2023

Om de er til deg selv eller dine nærmeste, personlige fotokalendere fra fotoknudsen er den perfekte måten å organisere året på. Les våre tips om hvordan du kan gjøre våre eksklusive design mer personlige.

Om det er for å holde orden på timeplanen din eller om du vil gi en gave til kjente og kjære, lag din egen fotokalender. For å hjelpe deg i gang har vi satt sammen noen enkle tips for hvordan velge ut en forhåndsdesignet fotokalender og hvordan gjøre den personlig.

Tenk på hvem den er til

Før du begynner bør du tenke over hvem du vil lage fotokalenderen til. Det vil hjelpe deg med å velge ut bilder og design som får dem til å smile. Med våre fotokalendere kan du starte på en hvilken som helst måned i året – det gjør at den vil bli en super gave, uansett årstid. Hvis du lager en til deg selv, tenk over hvor den skal henge. Deretter kan du begynne å tenke på utseende og hvilken stemning fotokalenderen skal formidle.

Velg størrelse

Neste steg er å velge størrelse på fotokalenderen din. Du har noen få alternativer å velge mellom: A3, A4, A4 dobbel og kvadratisk. Hvis du ikke kan bestemme deg, tenk over hvor fotokalenderen din skal henge. I åpne rom kan vår kundefavoritt – A4 dobbel – bidra til å skape fokus i rommet og vise fram både favorittbilder og spesielle anledninger bedre. For mindre rom, som arbeidsrom eller plassen over skrivebordet, vil en kvadratisk fotokalender eller en A4 ta mindre plass.

Velg design

Med over 100 eksklusive design å velge mellom, vil du garantert finne et som passer din stil – enten det er minimalistisk, moderne eller lekent. Vi har også nylig lagt til over 30 nye design, akkurat i tide til julegavesesongen. Du kan også gi designet ditt et mer personlig preg med en rekke kreative alternativer i vårt designprogram, som å legge til rammer eller cliparts.

Velg bilder

Når du har valgt tema og design, da gjenstår det bare å velge ut og legge til bildene dine. Prøv å matche bildene til de forskjellige månedene, legg for eksempel til vinterbilder i januar og februar. Men vit at det ikke er bestemte regler for hva du bør eller ikke bør gjøre – du kan gjerne gjøre fotokalenderen helt til din egen.

Lag nå

Nå som du har valgt design og lagt til bildene dine, prøv å eksperimentere med noen av våre fantastiske ekstrafunksjoner.

Hendelser

Du kan legge viktige hendelser til enhver dato i løpet av året – tenk på bursdager, jubileer og bryllup – for å legge til en litt praktisk touch på designet ditt.

Illustrasjoner

Ta en titt på biblioteket vårt med cliparts du kan legge til hvor som helst på designet ditt. De er supre for å skape litt ekstra liv.

Rammer

Bildene dine trenger ikke å være innrammet i den klassiske firkanten eller rektangelet. Designprogrammet vårt har mange unike rammealternativer du kan bruke for å passe din smak.

Masker

Hvis du føler deg modig, prøv å leke deg med en av maskene våre – den legger over bildene dine og gir dem en utklippseffekt.

Meldinger

Du kan legge til tekst eller meldinger i hele kalenderen for å endre ting, for eksempel en kort bildetekst om bildene for den måneden eller et fint sitat som passer til snapsene du valgte.

Tid for kontroll

Vi er nesten klare til å bestille! Nå er tiden inne for å sjekke hver eneste side og sørge for at alt er som det skal være. Du har de riktige bildene, riktige datoer, og du er fornøyd med designet ditt. Kanskje også få en venn eller et familiemedlem til å ta en sjekk – et ekstra par øyne er alltid lurt.

Bestill

På tide å lene seg tilbake og slappe av – du har gjort din del. Når du har trykket på bestilling, er det vår tur til å sørge for å gi liv til din personlige fotokalender, før vi sender den i posten. Bra jobbet!

Kalendere er alltid et godt kjøp, men en personlig fotokalender er litt ekstra spesielt. Du eller dine nærmeste glede dere over den i et helt år fremover, og det er en flott måte å se tilbake på de beste øyeblikkene sammen. Klar til å sette i gang?

Lag din personlige fotokalender nå