Hos fotoknudsen elsker vi å lage babybøker. Men vi skjønner at det kan bli knapt med tid når man har en liten å passe på, og at tanken på å lage en fotobok helt fra scratch kan være litt overveldende. Derfor har vi laget et stort utvalg av forhåndsdesignede fotobøker for å gjøre det så enkelt som mulig å lage en fotobok om babyen. Vi har alt fra minimalistiske sideoppsett til søte illustrasjoner, så du finner helt sikkert noe som passer for deg. Her er 5 steg som gjør det enkelt å lage babybok.

  • Lag fantastiske fotoprodukter med fotoknudsen
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Velg temaet som passer best for deg

Tenk litt på hvordan du vil at fotoboken skal se ut før du velger ut bildene du vil bruke. Liker du minimalisme, med hvite overflater og enkle rammer og tekster? Eller har du lyst til å gjøre det mer personlig med mange bilder, søte fonter og clip-arts? Ser du etter et illustrerende tema, eller foretrekker du kanskje en klassisk og enkel stil? Uansett hva du liker, kan du være sikker på at du vil finne det blant fotoknudsens forhåndsdesign.

Velg ut favorittbildene dine

Dette er den morsomste delen – velg ut de fineste bildene av den nye familien din. Åpne opp den uendelige kamerarullen din og begynn å velge bilder. Du trenger ikke å være så forsiktig når du velger ut bilder, da de forhåndsdesignede temaene våre har god plass og du vil bli overrasket over hvor mange bilder du får plass til. Hvis du har noen papirbilder som du har lyst til å bruke, kan du sjekke ut guiden vår om skanneapper her.

Velg din favoritt blant forhåndsdesignene våre

Gå til fotoknudsens nettside for å begynne å lage boken din. Du trenger ikke å være grafisk designer for å få det til, det er veldig enkelt og intuitivt. Bare velg temaet du liker best, bestem deg for hvilken størrelse du vil ha og klikk på “Lag her” for å starte redigeringsprogramet vårt. Så fort er du gang med å lage fotoboken din.

Begynn å designe

Det kunne ikke vært enklere å designe fotoboken din. I redigeringsprogrammer vårt laster du opp bildene du vil ha med, og drar dem helt enkelt over på de forhåndsdesignede sidene. Enklere blir det ikke! Nå er det også tid for å velge ulike fargede bakgrunner, legge til rammer eller sette inn noen clip-arts. Disse alternativene finner du på venstre side i redigeringsprogrammet, ved siden av de opplastede bildene. Du kan også legge til masker, det vil si at bildet er synlig gjennom bokstavene i et ord. Prøv deg frem – hvis du ombestemmer deg kan du trykke på “angre” i verktøylinjen øverst for å gå tilbake. Fortsett til du er ferdig med boken.

Ta en titt

Det var det: Du er ferdig. Godt jobbet, du har laget din helt eget babybok. Nå kan du lene deg tilbake og nyte resultatet. Øverst til høyre i redigeringsprogrammet finner du en knapp som heter “forhåndsvisning” som lar deg se gjennom boken slik at du kan være sikker på at alt er i orden. Når du er fornøyd med resultatet kan du bestille fotoboken. Klikk på “Legg i handlekurven”, hvor du har mulighet til å velge omslag og hvor du også kan velge glanset eller matt papir. Når du har gjort det er boken klar for å trykkes.

Vi håper at disse fem stegene for å lage en fotobok hos fotoknudsen har vist deg hvor enkelt og morsomt det kan være. Alt du trenger å gjøre nå er å gå hit for å begynne å lage boken din.

begynn å lage

Kommentarer