En fotovegg med lerret gir deg en flott mulighet til å samle dine aller beste minner på veggen, til glede for både familie og gjester. Kun fantasien og kreativiteten setter grensene for hvordan resultatet blir. Du kan for eksempel starte med å velge ut hvilke formater og størrelser du ønsker gå for. Skal lerretene ha likt format og størrelse, eller ønsker du å blande?

Uansett hva du velger er det lurt å planlegge hvordan lerretene skal settes sammen på veggen. Hvor mange lerreter ønsker du i samlingen? Skal de gå kant i kant, slik at de samlet danner en firkant, eller ønsker du en mer tilsynelatende tilfeldig sammensetning av lerretene på veggen? Går du for ulike størrelser og formater, er det lurt å tegne opp og planlegge på et ark før du bestiller, for å se hva som vil fungere best.

Se hele vårt utvalg av lerret her.

Valg av bilder

Når du har valgt formater og størrelser, kan du gå i gang med å finne bildene som skal fylle vært enkelt lerret. Et godt tips kan være å variere mellom bildetyper og motiv.

Det vil si at du bør veksle mellom nærbilder, halvfigur og helfigur for å få en mest mulig spennende sammensetning. Naturfoto og portrettfoto kan også fungere fint sammen. Vær ikke redd for å veksle mellom detaljbilder og oversiktsbilder. Variasjon i bildene på lerretene vil skape en fin dynamikk i fotoveggen din.

Bilder på lerret

Om du velger å ha ett tema på bildene eller en ønsker mer tilfeldig blanding av dine favorittbilder er helt opp til deg. Du kan for eksempel la familiemedlemmene komme med ønsker til bilder de ønsker på lerretene, slik at alle i huset kan glede seg over ett eller flere favorittbilder godt synlig på veggen.

Velg mellom tynn eller tykk list

Når du har valgt lerretsformat og størrelse, får du, i de fleste formater, opp et valg mellom tynn eller tykk list. Tykk list gir en vesentlig bedre dybdeeffekt på veggen enn den tynne listen. Når du kjøper flere ulike lerret, for å lage en fotovegg/bildevegg, anbefaler vi at du kjøper lik tykkelse på de ulike lerretene, for et best mulig sluttresultat.

Høy kvalitet

Lerretene fra fotoknudsen produseres på kvalitetslerret og monteres på blindramme, ferdig til oppheng. Bildene blir brettet rundt kantene, og strukturen i lerretet gir bildene dine et unikt særpreg. fotoknudsen garanterer lang levetid på lerretene. Ved rengjøring skal du kun bruke en tørr klut til å tørke av støv med. Vann kan gjøre skade på produktet og bør unngås.

De beste bildene fortjener en plass på veggen, så imponer omgivelsene med dine egne kunstverk på lerret!

Kommentarer