Stående fotoplakat

Enten du vil lage en stor, stående fotoplakat eller en som passer til et mindre rom, har vi, med vårt store utvalg av overflater og størrelser, akkurat det du er ute etter.

  • Lag moderne, stående fotoplakater
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag fotoplakater

Stående fotoplakat

Vi tar så mange stående bilder med mobilen at det ville være synd å la dem alle forbli i kamerarullen. Da er det mye bedre å fremkalle noen av dem på høykvalitets fotoplakater som du kan henge på veggen hjemme. Vi hos fotoknudsen har gjort det kjempeenkelt for deg å gjøre dette. Våre stående fotoplakater er tilgjengelige i en rekke størrelser – 30cm x 40cm, 40cm x 60cm, 50cm x 70cm og 70cm x 100cm – slik at du kan være helt sikker på at den personlige fotoplakaten din vil passe perfekt på veggen din.

Slik lager du din egen stående fotoplakat

Det kunne ikke vært enklere å lage en stående fotoplakat med fotoknudsens designprogram på nett. Når du har logget inn trenger du bare å laste ned bildene du vil bruke til den stående fotoplakaten din. Du kan bruke ett stort bilde eller velge et av våre oppsett hvis du vil ha en fotoplakat med flere bilder, – det er helt opp til deg hva du vil lage. Når du har lastet opp bildene dine kan du tilpasse den stående fotoplakaten din med morsomme og stilige rammer, masker, bakgrunnsfarger og temaer, cliparts og til og med din egen tekst.

Slik bestiller du din stående fotoplakat

Når du er ferdig med å tilpasse den stående fotoplakaten din og har bestemt deg for hvilken størrelse du vil ha, trenger du bare å se gjennom den og bestille. Klikk på “Forhåndsvisning” i designprogrammet for å ta en siste sjekk, og hvis du er fornøyd kan du klikke på “Legg i handlekurv”. Det neste steget er å velge mellom matt og glanset papir, og når du har gjort det kan du gå til kassen for å betale for fotoplakaten, Når det er unnagjort gjenstår bare å slappe av mens du venter på at den skal komme.