Medium fotoplakater

En fotoplakat i medium format fra fotoknudsen er en av våre mest anvendelige plakater. Den passer både i små rom og på store vegger. Siden du kan velge mellom mange forskjellige overflater og papirtyper i premium kvalitet, vil våre A2 fotoplakater virkelig få bildene dine til å leve.

  • Lag kjempeflotte fotoplakater i medium format
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag fotoplakater

Medium fotoplakater

Våre medium fotoplakater er i A2-størrelse, noe som betyr at de vil ta seg fantastisk ut på enhver vegg hjemme hos deg. Enten det er til deg selv eller det er en gave til familie eller venner, vil den høye kvaliteten og det luksuriøse uttrykket på våre medium plakater lyse opp som et kunstverk i ethvert rom. Våre mange forskjellige overflater innebærer at du kan velge dristige og glansede farger eller et mer moderne og trendy matt uttrykk på dine fotoplakater i A2. Vi har gjort det så enkelt som mulig å lage en stilig, medium plakat med bildene dine.

Slik lager du din medium fotoplakat

For å lage din medium fotoplakat trenger du bare å logge inn på fotoknudsens designprogram og laste opp bildene dine. Så snart du er klar, kan du begynne å lage en medium fotoplakat som viser et enkeltbilde eller ved å bruke et av designene våre til å lage et multibildeoppsett. Så snart du har lagt bildene dine til fotoplakaten inn i designprogrammet, kan du forsøke å bruke et av våre kreative, personlige verktøy. Gjør din fotoplakat helt unik ved å legge til rammer og masker i tillegg til tekst, cliparts, ja du kan til og med velge en ny bakgrunnsfarge.

Bestill din medium plakat

Når du er ferdig med å tilpasse din medium fotoplakat, kan du ta en siste sjekk ved å klikke på knappen for “Forhåndsvisning” for å se hvordan plakaten vil se ut på trykk. Når du er fornøyd med plakaten, klikker du på ‘Legg i handlekurven‘ og du vil bli ledet videre til betalingssiden. Velg om du ønsker at plakaten skal trykkes med glanset eller matt overflate, og så er du klar til å kjøpe din medium fotoplakat. Når dette er gjort, trenger du bare å se etter rammer og tenke over hvor du skal plassere din medium fotoplakat.