allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

 Månedskalender

Månedskalender

Våre månedskalendere, som er tilgjengelig i ulike størrelser og oppsett, kan lages ved hjelp av premium fotopapir eller standardpapir.

  • Lag en månedskalender
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag dine egne Månedskalender

 

Månedskalendere: dette bør du vite

Hvis du lager månedskalendere med standardpapir, kan du legge til matt, glanset eller ekstra matt overflate; for vårt premium fotopapir, kan du lage månedskalendere med glanset eller matt overflate. Når du lager din månedskalender vil du få tilgang til en rekke kreative alternativer, blant annet ulike bakgrunner, farger og rammestiler. Du kan også legge til tekst på bildene, med mange skrifttyper å velge mellom.

Design-idéer til månedskalendere

Vi tilbyr en rekke design-alternativer i skaperverktøyet vårt, så du har mange muligheter til å bli kreativ. For et klassisk utseende, prøv å lage månedskalendere ved bruk av bilder i sort og hvitt; du kan også bruke naturbilder for å illustrere endringene fra sesong til sesong.

Det finnes andre måter å representere hele året i din månedskalender: tenk på minneverdige familiehendelser, som fødselsdager og jubileer, og bruk dem til å illustrere tilsvarende tider på året. Ble du gift i juni? Bryllupsbildet ditt kan være perfekt. Mors fødselsdag i oktober? Finn en foto fra i fjor.

En smart måte å lage virkelig kreative månedskalendere er å bytte bilder med venner og familie, fra samme hendelser og øyeblikk, og bruke hverandres bilder til å representere året ditt. Du ender kanskje opp med din beste venns bilder fra din egen fødselsdag, eller din fetters bilder fra det seneste familiebesøket.

Fordi alles perspektiver er annerledes, er det stor sjanse for at du ender opp med en totalt forskjellig månedskalender enn den du ville ha laget på egen hånd.

Kom i gang nå!

For å komme i gang med dinmånedskalender, er det bare å velge mellom alternativene øverst på siden. Vårt skaperverktøy vil lede deg raskt og enkelt gjennom prosessen.

Vær kreativ

Rated 4.3 of 5 based on 4243 reviews
 
Enkelt å velge bilder og produktet man…

Enkelt å velge bilder og produktet man skal ha. Kjempebra resultat av fotobok og kalender. Klare fine bilder.
Les mer

– Liv Kristin
 
 
Fotokalender

Har laget fotokalender siste 5 åra, og er meget fornøyd med FotoKnutsen
Les mer

– Kirsti
 
 
Enkel programvare og rask levering

Enkel programvare å lage kalenderen i. Kalenderen ble levert raskt og kvaliteten er veldig god.
Les mer

– Trude
 
Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.