Kvadratiske fotoplakater

Med apper som instagram og kamerainnstillinger på mobilen som lager kvadratiske bilder, syntes vi at du burde få muligheten til å få bildene printet på kvadratiske plakater i premium kvalitet. Last opp de kvadratiske bildene dine til fotoknudsens designprogram og sett i gang med å lage din unike, personlige, kvadratiske fotoplakat i dag.

  • Lag trendy, kvadratiske fotoplakater
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett
Lag fotoplakater

Kvadratiske fotoplakater

Vi tar så mange kvadratiske bilder med mobilene våre at det er en skam at de ofte bare eksisterer på nett og Instagram i stedet for at de trykkes på høykvalitets plakater du kan henge opp i hjemmet ditt. Vel, hos fotoknudsen har vi gjort det veldig enkelt for deg å gjøre nettopp det. Våre kvadratiske plakater kan fås i størrelsen 20cm x 20cm og vil se fantastiske ut hjemme hos deg selv eller være en flott gave til familie og venner.

Slik lager du en kvadratisk fotoplakat

Det er kjempeenkelt å lage en kvadratisk plakat med fotoknudsens redigeringsprogram. Så snart du har logget inn, trenger du bare å laste opp det kvadratiske bildet fra datamaskinen eller mobilen din som du ønsker å bruke til den kvadratiske plakaten. Du kan velge å ha ett bilde som dekker hele plakaten eller du kan bruke et av våre designer og lage en plakat av flere kvadratiske bilder – det er alt opp til deg. Så snart bildene er lastet opp, kan du more deg med å velge rammer, masker, bakgrunnsfarger og temaer, cliparts og tekst til den kvadratiske plakaten din i redigeringsprogrammet.

Slik bestiller du din kvadratiske fotoplakat

Så snart du er ferdig med å tilpasse din kvadratiske fotoplakat, trenger du bare å ta et raskt overblikk og kjøpe den. Bare klikk på knappen for ‘Forhåndsvisning‘ i fotoknudsens redigeringsprogram for å ta en siste sjekk av designet på plakaten og, hvis alt er ok, klikker du på ‘Legg i handlekurven‘. Det siste steget før du kjøper den kvadratiske plakaten din er å velge en matt eller glanset papiroverflate. Når du har gjort valget ditt, trenger du bare å gå til betalingssiden og kjøpe plakaten din. Deretter kan du lene deg tilbake og slappe av mens du venter på den kjempeflotte, kvadratiske plakaten din.