allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

 

Kvadratiske fotoplakater

Kvadratiske fotoplakater

Med apper som instagram og kamerainnstillinger på mobilen som lager kvadratiske bilder, syntes vi at du burde få muligheten til å få bildene printet på kvadratiske plakater i premium kvalitet. Last opp de kvadratiske bildene dine til fotoknudsens designprogram og sett i gang med å lage din unike, personlige, kvadratiske fotoplakat i dag.

  • Lag trendy, kvadratiske fotoplakater
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag fotoplakater

 

Kvadratiske fotoplakater

Vi tar så mange kvadratiske bilder med mobilene våre at det er en skam at de ofte bare eksisterer på nett og Instagram i stedet for at de trykkes på høykvalitets plakater du kan henge opp i hjemmet ditt. Vel, hos fotoknudsen har vi gjort det veldig enkelt for deg å gjøre nettopp det. Våre kvadratiske plakater kan fås i størrelsen 20cm x 20cm og vil se fantastiske ut hjemme hos deg selv eller være en flott gave til familie og venner.

Slik lager du en kvadratisk fotoplakat

Det er kjempeenkelt å lage en kvadratisk plakat med fotoknudsens redigeringsprogram. Så snart du har logget inn, trenger du bare å laste opp det kvadratiske bildet fra datamaskinen eller mobilen din som du ønsker å bruke til den kvadratiske plakaten. Du kan velge å ha ett bilde som dekker hele plakaten eller du kan bruke et av våre designer og lage en plakat av flere kvadratiske bilder – det er alt opp til deg. Så snart bildene er lastet opp, kan du more deg med å velge rammer, masker, bakgrunnsfarger og temaer, cliparts og tekst til den kvadratiske plakaten din i redigeringsprogrammet.

Slik bestiller du din kvadratiske fotoplakat

Så snart du er ferdig med å tilpasse din kvadratiske fotoplakat, trenger du bare å ta et raskt overblikk og kjøpe den. Bare klikk på knappen for ‘Forhåndsvisning‘ i fotoknudsens redigeringsprogram for å ta en siste sjekk av designet på plakaten og, hvis alt er ok, klikker du på ‘Legg i handlekurven‘. Det siste steget før du kjøper den kvadratiske plakaten din er å velge en matt eller glanset papiroverflate. Når du har gjort valget ditt, trenger du bare å gå til betalingssiden og kjøpe plakaten din. Deretter kan du lene deg tilbake og slappe av mens du venter på den kjempeflotte, kvadratiske plakaten din.

Vær kreativ

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.