allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Dåpskort og babykort

Feir den nye verdensborgeren! Lag babykort og inviter familien til dåp eller navnefest.

Dåpskort og babykort

Feir den nye verdensborgeren! Lag babykort og inviter familien til dåp eller navnefest.

Dåpskort og babykort

Skal du snart i dåp og har behov for et personlig dåpskort? Hos Fotoknudsen kan du velge mellom mange fine dåpskort av god kvalitet. La dåpen med familie og venner bli en suksess med et av våre spesielle barnedåp kort. Velg mellom forskjellige forhåndsbestemte design eller lag ditt eget for et mer personlig uttrykk. Det er ingen grunn til å unngå en fotokort dåp. Hva gjør seg vel så godt som bilder av den lille sjarmøren på den store dagen tross alt?

Babykort

Det er mange måter å invitere kjente til dåpen. Velg deg et moderne babykort med et stort bilde av sjarmtrollet, eller gå for et tematisert kort til baby med et enkelt design i for eksempel blått eller rosa. Det er mange muligheter. Hvordan vil du helst at din lille skal fremstilles på et babykort? Bla deg gjennom vårt store utvalg av forskjellige babykort og velg det kortet som passer best. Hos Fotoknudsen er vi nøye på kvalitet. Derfor kan du stole på et hvilket som helst kort til baby blir en vinner.

Navnefest kort

Noen vil heller ha navnefest enn dåp, og da trenger du et navnefestkort. Det får du selvfølgelig også tak i hos oss. Enten du vil finne et i utvalget vårt eller lage ditt eget navnekort. Uansett vil det få et moderne uttrykk få kort til navnefest i butikken kan sammenligne seg med. I tillegg kan du jo ikke få et bilde av babyen det gjelder på sånne navnefest kort. Nei, gå heller inn på Fotoknudsen og sørg for at ditt navnekort blir helt unikt. Det er tross alt ikke alle navnefest kort der ute av så god kvalitet.

Dåpskort mal

Finner du ikke det perfekte kortet blant våre ferdiglagde design? Kanskje du skal lage ditt eget. Vi har en enkel dåpskort mal som gjør det raskt og morsomt å lage et fint, hjemmelaget dåpskort. Du kan velge mellom mange farger og figurer i vår dåpskort mal for å gjøre kortet til noe helt eget. Så lett har det aldri vært å lage dåpskort selv før. Gå inn på Fotoknudsen i dag og oppdag selv hvor god kvalitet det kan bli på et hjemmelaget dåpskort.

Bestille dåpskort og babykort

Når du har funnet eller laget ditt perfekte dåpskort på nett, er det bare for deg å bestille dåpskort. Du har funnet den perfekte størrelsen, det perfekte babybildet og det perfekte designet. Nå er det vår glede å trykke babykort på kvalitetspapir for deg. Når en kan bestille babykort på en så grei måte er det enkelt å imponere venner og familie. Neste gang er det kanskje deres tur til å bestille babykort på nett? Hos Fotoknudsen er det lett gjort!

Rated 7.8 of 10 based on 2054 reviews
 
Så enkelt å bestille!

Enkelt å bestille via app! Nå har vi endelig et stort lerret med bilde av alle i familien på veggen. Kort leveringstid, og god kvalitet.
Les mer

– Randi Lysholm
 
 
Bestilte album + takkekort til…

Bestilte album + takkekort til konfirmasjonen til vår datter, det var et fint album og takkekort å veldig rask levering :)
Les mer

– Rune
 
 
Bildene var veldig bra kvalitet PG jeg…

Bildene var veldig bra kvalitet PG jeg er fornøyd med alle sammen. Ventetiden var kort og prisen var rimelig.
Les mer

– Tuva
 

To papirtyper

 

 

Premium papir
 

Design et doble eller tosidige kort. Designen vil fremkalles på høykvalitetspapir med en profesjonell finish.

 

Fotopapir
 

Enkelt og rimelig! Fremkall design for én side på fotopapir. I tillegg til å være vakkert er det perfekt for enhver begivenhet.

 

Tilbake
×
Oppdater din nettleser her

fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.
 
 Forside   Innside   Bakside 
 

    Velg ønsket kort:
     
    Fra:

    Størrelser:

    ×