Skriver tekst i et babykort fra fotoknudsen.

Er dere nybakte foreldre med kamerarullen full av blinkskudd av den nyfødte eller dåpsbarnet? Velg ut ett eller flere bilder og send takkekort til venner og kjente som har overrasket den nye verdensborgeren med fine gaver.

Koselig med takkekort

Det er alltid et høydepunkt når en konvolutt med et hyggelig takkekort titter frem i bunken med uadressert reklame. Det gjelder enten det er et takkekort fra en konfirmant, et brudepar eller fra nybakte foreldre og deres nye familiemedlem. Mottakeren lar gjerne slike takkekort henge fremme en stund og samler på kortene som gode minner.

Så ønsker du å sende en liten hilsen til den eller de som har overrasket husets nyfødte med en liten gave? Eller kanskje dere akkurat har arrangert dåp for en liten prins eller prinsesse? Nå er det enklere enn noen gang å lage flotte takkekort på fotoknudsen.no, og utvalget er stort. fotoknudsen har et godt tilbud, både for deg som vil gjøre det så enkelt og raskt som mulig, og for deg som ønsker å utfolde deg kreativt.

Stort utvalg i design og formater

– Hos fotoknudsen kan du velge mellom to typer kort. Gå for enkle fotokort eller matte kort i tosidig eller dobbelt format. Velg mellom 40 flotte designmaler med ulike temaer, eller designe ditt eget takkekort helt fra bunnen av ved å velge malen for å designe selv. Mulighetene er mange, så her er det bare kreativiteten som setter grensene. Vi har et stort utvalg i kort til både gutt og jente. Vi ser at mange kunder velger tradisjonelt med rosa til jente og blått til gutt, men vi tilbyr også design som er litt mer nøytrale i stilen, sier webdesigner hos fotoknudsen, Lene Nyborg Jensen.

Enten du vil takke for en fødselsgave til den nyfødte eller en dåpsgave har fotoknudsen et stort utvalg. Se hele utvalget av takkekort for baby her.

Dersom du er usikker på hva du skal skrive ligger det et forslag til tekst i alle fotoknudsens invitasjonsmaler.

– Ønsker du å tilpasse denne teksten er også det fullt mulig. Klikk på teksten og legg inn ønsket tekst. Du kan også endre fonttype, farge og størrelse på teksten hvis det er ønskelig.

Takkekort baby fra fotoknudsen.

Lag ditt egendesignede takkekort

fotoknudsen har også et tilbud for deg som ønsker å utfolde deg kreativt. Takkekortet kan designes helt selv fra bunnen av ved å velge bunnfarge, rammer til bildene, fonttype og dekorelementer fra fotoknudsens store utvalg av designelementer. Du kan skrive inn en egen tekst med ulike skrifttyper, farger og størrelser, og selv bestemme hvor mange bilder du ønsker å ha med og hvordan disse skal settes sammen. Her er det gode muligheter for å leke seg, utforske og finne en stil som vil passe perfekt. Husk å aktivere «tilpass-knappen» når du setter i gang. Å designe uten mal er noe mer tidkrevende enn å bruke en ferdig mal, men veldig moro. Som webdesigner har Lene gode tips til deg som vil lage takkekort helt uten mal.

Pc som viser hvordan man lager takkekort på fotoknudsen.no

– For å få et pent resultat må du først og fremst ha et godt bilde i god nok oppløsning. Det gjelder også hvis du designer med mal. Dersom du skal designe selv kan du enten velge en eksisterende mal som du tilpasser designet på eller starte helt fra bunnen av. Velger du det siste alternativer kan det være greit å ha gjort seg opp noen tanker på forhånd om hvordan det skal se ut. Lag gjerne noen enkle skisser av hvordan oppsettet skal være. Med litt grunnarbeid på forhånd blir det enklere å sette opp designet på kortet, sier hun.

 

La deg inspirere av disse flotte takkekortene som er noen av fotoknudsens bestselgere

Alt du trenger å gjøre for å lage flotte takkekort, er å logge deg inn på din side eller registrere deg som ny bruker på fotoknudsens nettsider. Velg ønsket takkekort og følg instruksjonene videre.

Takkekort til baby fra fotoknudsen.

Lag og bestill takkekort for fødselsgave og dåp her.

Kommentarer