Bruk mobilbildene

Det er utrolig mye spennende man kan gjøre med bilder, og her kan du kanskje få litt inspirasjon til hvordan du kan bruke Retro bilder i interiøret. Mange av bildene man tar med mobilen blir ofte bare «liggende», men nå kan du bruke de til å skape et mer lekent ogmoderne uttrykk i huset.

Med mobilappen fra fotoknudsen er dette veldig lett! Du kan laste den ned fra App Store eller Google Play.

Du kan bruke dekortape til å henge opp bilder på veggen. Det er enkelt å bytte ut med nye bilder når man «går lei» og man slipper spikermerker i veggen. Man har også mulighet til å legge på tekst rett på retrobildene i vår app.

Retrobilder i interiøret

Vær kreativ

Bilder festet på en snor med treklyper kan for eksempel henges over en sengen, og kan være et spennende innslag i interiøret. Treklyper og snor finner du i de fleste hobbybutikker.

Med fotoknudsens mobilapp kan du kan bestille retrobilder og bilder i to andre formater direkte fra din mobil. Les om alle våre apper her. Det er både enkelt og raskt, og ikke minst får bildene god kvalitet! Ønsker du flere størrelser og formater kan du bestille direkte fra fotoknudsen.no via PC eller Mac.

Retrobilder i interiøret

Kommentarer