Ta vare på minnene i en fotobok

Lag en flott fotobok fra den store dagen, og kanskje forberedelsene i forkant fortjener en plass også. Fotobok med dine egne bilder i en ekte bok! Bestill en til faddere, tanter, onkler og besteforeldre når du først er i gang.

Lag en flott og stilfull, men samtidig leken fotobok med minnene fra den store dagen da konfirmanten gikk fra ung til voksen. Komposisjonene med bildeplassering, sideoppbygging og tekstfelt får virkelig konfirmanten til å skinne! Konfirmasjonsboken kommer i variantene hvit med henholdsvis lilla/rosa og oransje detaljer som sirkler på bakgrun og heldekkende sider i kombinasjon med det hvite.

Husk personlige takkekort med bilde

Lag flotte invitasjoner og takkekort med dine personlige bilder i det formatet som passer dere best. Vi har enkle fotokort i klassisk 10×15- og 10×20-format eller det mer moderne, kvadratisk formatet 15×15 cm. De samme formatene får du også i doble kort med plass til flere bilder og mer tekst.

Nyhet: matt papir på doble takkekort
Matte overflater er i vinden, se bare på det matte omslaget som flere av de store interiørmagasinene har gått over til. Stivere takkekort med matt overflate – trendriktig og virkelig flott!

Nye design på takkekort
De nye designene har fokus på det ungdommelige samtidig som de skal være diskret og fremheve et tradisjonelt konfirmasjonsbilde. Vi introduserer også en mer leken, fargerik og original stil.

Takkekort konfirmasjon - Gutt

Takkekort konfirmasjon - Gutt

Takkekort konfirmasjon - Jente

Takkekort konfirmasjon - Jente

Takkekort konfirmasjon - Gutt

Design takkekort konfirmasjon selv

Du kan også lage ditt eget kort slik du selv ønsker. Med enkle grep kan du endre på alle elementene på alle våre designmaler. Velg blant hundrevis av bakgrunner, effektfulle cliparts og et mangfold av flotte rammer og border. Skriv den teksten du ønsker med et bredt utvalg av skrifttyper, farger og størrelser. Bestem hvor mange bilder du ønsker å ha med og hvordan dette er satt sammen.

Mulighetene er mange! Ta deg god tid, utforsk og finn din stil. Husk bare å aktivere “Tilpass”-knappen når du setter i gang.

Kommentarer