Ta vare på minnene i en fotobok

Lag en flott fotobok fra den store dagen, og kanskje forberedelsene i forkant fortjener en plass også. En fotobok med bilder fra konfirmasjonsdagen er også perfekt gave til faddere, tanter, onkler og besteforeldre.

Lag en flott og stilfull, fotobok med minnene fra den store dagen da konfirmanten gikk fra ung til voksen. Det er utrolig enkelt å lage fotobok fra fotoknudsen og i vårt redigeringsprogram har du mange kreative muligheter. Når du har valgt et sideoppsett du liker, kan du legge til bakgrunner, rammer og cliparts for å gjøre fotoboken enda mer spesiell. Du kan også ta utgangspunkt i en av våre forhåndsdesignede temabøker og tilpasse de slik du selv ønsker. Lag en fotobok som virkelig får konfirmanten til å skinne!

Trenger du flere råd til hvordan du skal lage fotoboken? Sjekk ut våre tips til hvordan du kan fortelle din historie i en fotobok.

Personlige invitasjoner og takkekort med bilde

Vi har tosidige og doble kort i formatene i stående, liggende og kvadratisk orientering. Du kan velge mellom formatene 10×10 cm, 10×15 cm, 15×15 cm og 13×19 cm. Vi tilbyr kort i foto- og trykkvalitet. Du kan velge mellom tre ulike papirkvaliteter av høy kvalitet. Standard matt papir, Glanset papir og Ekstra matt papir. Her finner du det som passer din smak.

fotoknudsen tilbyr et bredt utvalg av konfirmasjonskort. Her finner du alt fra minimalistisk og morderne kort til kort med mer lekent design. I tillegg til et mer tradisjonelt takkekort med ett konfirmasjonsbilde vil du også finne design med plass til flere bilder. Uansett hvilket design du velger, så kan du også redigere og tilpasse det slik du ønsker. Om du føler deg ekstra kreativ så kan du også velge å lage ditt design helt fra bunnen av.

Design takkekort til konfirmasjon selv

Du kan lage konfirmasjonskortet slik du selv ønsker. Du kan velge å starte helt fra bunnen av, eller med enkle grep kan du endre på alle elementene på alle våre designmaler. Velg blant hundrevis av bakgrunner, cliparts og et mangfold av flotte rammer. Skriv den teksten du ønsker med et bredt utvalg av skrifttyper, farger og størrelser. Bestem deg for hvor mange bilder du ønsker å ha med og hvordan de er satt sammen. Mulighetene er mange! Ta deg god tid, utforsk og lag et fotokort som vil passe perfekt til konfirmanten.

Sitter du igjen med mange fine bilder av konfirmanten etter at feiringen er over? Forevige et av øyeblikkene på veggdekor fra fotoknudsen.

Kommentarer