Invitasjoner med god plass til bilde og tekst

Du trenger ikke å være utdannet grafisk designer eller være spesielt kreativ for å sette sammen en personlig invitasjon. På fotoknudsen sine nettsider finner du nemlig over sytti invitasjoner til konfirmanten å velge fra eller du kan velge å designe selv. Slik kan du enkelt velge det som passer best til dine bilder. Vi garanterer et profesjonelt resultat.

Vi har lagt til en invitasjonstekst i alle våre design, den kan enkelt endres dersom dette ønskes.

Årets invitasjoner til konfirmasjon

Det er ofte mor eller far som bestiller og sender ut invitasjoner til venner og familie. Men konfirmanten selv liker gjerne å kjenne seg litt igjen i uttrykket rundt konfirmasjonen. Dette har vi tatt hensyn til når vi har designet årets kolleksjon for invitasjoner og takkekort. Du finner alt fra tøffe illustrasjoner, fargerike og spreke kort, fotballdesign, musikalske tema – men også mer stilrene og sarte kortdesign. Finn et design som representerer ungdommen i huset eller passer godt til valgt bilde. Har du valgt et favoritt design på din invitasjon, vil du alltid finne det samme designet når det blir tid for å sende takkekort. Sjekk ut alle våre design

Det er gratis å prøve seg frem, test våre ulike designvarianter og vi håper du finner din favoritt.

Huskeliste invitasjoner

Invitasjoner til konfirmasjon sendes gjerne ut 1-2 måneder i forkant av konfirmasjonsdagen. Våre invitasjoner trykkes og sendes til dere kort tid i etterkant av bestilling. Det er alltid oppdaterte leveringstider er tilgjengelig på våre nettsider. Vær gjerne ute i tide slik at du har god tid til å sende/levere invitasjonen videre. Hos oss får du hvite konvolutter inkludert i din bestilling.

Da gjenstår det kun å ønske lykke til med forberedelsene til den store dagen. Dersom du ønsker hjelp eller veiledning av våre dyktige kundebehandlere er de tilgjengelig på telefon, e-post, chat og sosiale medier store deler av døgnet.

Kommentarer