1. Hjem
  2. Fotokort
  3. Savner deg kort
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek
0
Dager
0
Timer
0
Min
0
Sek

50% rabatt på kort |  

Rabattkode: SALG2024

Les mer Lukk arrow_right

Legg inn rabattkoden i handlekurven ved bestilling, og rabatten trekkes fra innen du betaler.

Savner deg kort

Vis din kjærlighet med et jeg-savner-deg-kort

Jeg savner deg kort til familie og venner

De gangene du ikke kan være tilstede for å dele et viktig øyeblikk i et annet menenskes liv, kan du sende dine kjære et ferdiglaget jeg-savner-deg-kort istedetfor. Vi kan alle sammen sende en sms der og da eller tagge noen i et bilde, men et personlig jeg-savner-deg-kort til venner og familie er en sikker vinner og vil gjøre dagen deres enda bedre. Det er massevis av lekker design å velge mellom – bare bestem deg for en stil du vet de vil elske og tilpass det slik du vil ha det. Du kan til og med bestemme finishen og formatet på det:

  • Matt, ekstra matt eller glanset papir
  • Tosidige eller doble kort
  • Størrelser på 10x10 cm eller 15x15 cm

Tilpass dine jeg-savner -deg-kort

Vårt designteam har laget en hel kolleksjon med eksklusive vi-savner-deg-kort som er klare til å formes slik du vil ha dem. Siden designjobben er gjort for deg, kan du enkelt legge ditt bildet til i malen, så legge du til en hilsen og deler et smil med venner og slektninger som er langt unna. Når du har bestilt, vil du motta en pakke med ti savner-deg-kort i posten, dem kan du skrive navnet på og gi til alle du er glad i.

Legg en siste hånd på dine jeg-savner-deg-kort

Hvis du har liten tid, så lag en vi-savner-deg-mal i vår kortredigerer, etterpå kan du undertegne med kjærlig hilsen fra hele familien i våre tilpassede tekstbokser. Når du mottar en pakke med kort, er det eneste du må gjøre å skrive adressene på forsiden av konvoluttene – de er vedlagt i bestillingen din, så du trenger ikke gå på posten enda en gang Hvis du har lyst til å skrive en personlig hilsen til alle på kortlisten din, kan du gjøre en ekstra innsats og skrive en håndskreven hilsen på savner-deg-kortene dine før du stikker bort til postkontoret.

Andre elsker våre fotokort

4.2 basert på 1641 vurderinger

slim_arrow_left

Enkelt og resultatet blev kjempebra.


Charlotta

Enkelt, rimelig og rask levering! Veldig fornøyd.


Siri

Nydelig matt kvalitet på takkekortene. Kortere leveringstid enn annonsert. Svært fornøyd.


Monica, mor til 2

Produktet ble som forventet


Carni

Kjempefornøyd!


Ingeborg

Veldig god kvalitet på papir til en rimelig pris. Ofte tilbud!


Trude Meidell
slim_arrow_right

Registrer deg nå og få 50 kr rabatt på neste bestilling!

Laster
newsletter.message.error Takk for at du abonnerer på nyhetsbrev fra FotoKnudsen Dersom du er sikker på at din e-post adresse er riktig, klikker du en gang til på meld av nyhetsbrev