Julegaver til besteforeldre

Bruk bilder av barnebarna

Alle besteforeldre elsker å få bilder av barnebarna til jul. Men det må ikke alltid være et bilde på lerret eller i ramme. Er det snakk om flere barnebarn, så kan en fotokalender være den perfekte julegaven, med god plass til bilder av alle i familien. Bor besteforeldrene langt unna, kan det også være flott å gi en årlig fotobok som viser året som har gått. Dette kan fort bli en tradisjon, og er en kreativ julegave som lever lenge, og kan tas frem igjen hele året.

Julegaven som kan brukes hele året

Husker du det året bestemor lagde vafler sammen med barnebarna, eller bestefar var med barna på fisketur? Dette kan være gode bilder å få trykt opp på et interiørbilde som besteforeldrene kan ha glede av i hjemmet.

Veggdekor med bilder av barnebarn

Bevar minnene i en fotobok

For besteforeldre vokser barnebarna fort opp, så hvorfor ikke hjelpe dem å bevare alle de gode minnene for fremtiden? Med en fotobok kan du velge ut de beste bildene, og skape en unik og personlig fortelling. Du kan for eksempel bruke en fotobok til å lage en årskavalkade, der du tar med de beste minnene fra året som snart er over. Et annet eksempel kan være å lage en fotobok med fokus på en spesiell anledning, som sommerferie med bestemor og bestefar, bursdagsselskap eller biltur.

Fotobok med barnebarna

Lag en personlig julegave

En hjemmelaget gave er en sikker vinner, og i dag finnes det nesten ikke grenser for hvilke produkter du kan lage personlige, med egne bilder og egen tekst. Kopper og krus er en av våre mest populære gaver, og bestemor eller bestefar synes garantert at det er stas å ha bilde av barnebarnet sitt på kaffekoppen. Uansett hva du velger å gi i julegave, kan du være sikker på at de du lager selv blir godt mottatt.

Kopp til besteforeldre

For hva er vel mer personlig og moro enn en julegave som er laget spesielt til deg?

Kommentarer