En kvinne som sitter ved bassengkanten med bena i en rosa badering mens hun holder en mobil i hånden.

Enten du skal være hjemme eller ut på reise i sommer, så vil du få massevis av gode fotomuligheter sammen med venner og familie og finne hundrevis av nydelige steder du kan fotografere. Men hvorfor vente til du kommer hjem igjen med å lage fotobøker, veggdekor eller andre produkter av bildene dine? Med fotoknudsen-appen kan du lage fotoprodukter hvor som helst og når som helst, og bestille dem med en gang slik at de venter på deg i postkassen når du kommer hjem.

Last opp fra hvor som helst

Har du bildene dine spredt rundt på Facebook, Instagram, Google Bilder, Dropbox og kamerarullen? Det er ikke noe problem for fotoknudsen-appen, – du kan enkelt laste ned bildene direkte fra dine favorittsteder med bare noen få klikk. For flere tips om bildeorganisering, sjekk ut vår praktiske guide.

En mann som holder et kamera og viser skjermen til en ung gutt som holder et nettbrett.

Alt blir bedre når man deler

Vis frem produktene dine eller send dem til venner og familie slik at de også kan bestille dem med den praktiske delingsfunksjonen vår. Den er perfekt for å dele minner med alle som var med på turen.

To unge kvinner på et marked som ser på den samme mobilen.

Lag produkter offline

Hvis du ikke har internett eller har en lang flytur foran deg, kan du fortsatt være kreativ og lage fotoprodukter slik at de er klare til å bestilles når du har tilgang til internett.

En ung gutt i et orange telt i skogen som holder et nettbrett.

Din app, ditt valg

Enten du har iOS eller Android på mobilen eller nettbrettet ditt, er fotoknudsen-appen klar slik at du kan lage fotoprodukter med din favorittenhet.

En kvinne som sitter på sengen sin foran et åpent vindu med et basseng i bakgrunnen, og holder et nettbrett.

Dette er bare våre favorittfunksjoner, men det finnes mye, mye mer du kan utforske når du har lastet ned appen vår. Så sørg for at du har den klar på telefonen eller nettbrettet ditt før du starter sommereventyrene dine.

Vi vil gjerne se hvordan sommerbildene dine blir, så del dem med oss på Facebook og Instagram gjennom å tagge oss i poster og historier med hashtagen #shareyoursummer.

Få fotoknudsen-appen

Kommentarer
Emner: ,