Det finnes ingen faste regler for hvordan du kan vise frem bilder i hjemmet ditt. De kreative mulighetene er mange, men det kan kanskje virke litt skummelt å sette i gang. Det er vanskelig å se for seg en tom vegg med masse liv og farger, men vi har laget en video som hjelper deg på vei. Disse nyttige interiørtipsene kan gi deg litt inspirasjon.

Ikke hold deg til bare én størrelse

Ulike formater og størrelser gir interessante kontraster, og ulike materialer på bildeproduktene gir forskjellige strukturer. Skumplate og lerret er for eksempel en fiffig kombinasjon. Det er også fint å legge til en bilderamme på lerretet, eller en hvit kant på noen av bildene.

interiorprodukter

Kombiner av hjertens lyst

Veksle mellom liggende og stående bilder slik at øyet blir trukket i forskjellige retninger. Når du setter sammen ulike formater, er det lettere å fylle den tomme veggen. Du kan også variere stilen på bildene du ønsker å vise. Portretter av venner og familie er morsomme og personlige, mens mer kunstneriske bilder av landskap og nærbilder av teksturer gir en mer interessant vri. Bilder tatt fra uventede vinkler skiller seg gjerne ut positivt.

interiorprodukter bilder

Ikke bare bilder

Bruk andre dekorelementer også, som lysestaker, planter og speil for å skape liv. Blander du inn ulike elementer, vil det du viser frem, bli mer interessant. Vær ekstra kreativ og lag en bildecollage med flasker.

bildecollage med flasker

Blir du inspirert? Lag interiørprodukter eller fremkall av noen av dine favorittbilder og skap ditt eget personlige uttrykk i hjemmet! På bloggen vår kan du finne inspirasjon til hvordan du kan lage et kreativt bildeoppheng, eller en bildecollage på veggen  Del gjerne bilder av dine kreative bildecollager med oss ved å bruke hashtaggen #minfotoknudsen. Da kan du vinne et gavekort fra fotoknudsen og få vist frem bildet i vårt galleri.

Kommentarer