Når du lager interiørprodukter trenger du ikke å bare velge ett bilde. Med våre sideoppsett for interiørprodukter kan du velge opptil 81 bilder du ønsker å vise frem, vi har akkurat kommet med noen splitter nye sideoppsett som vil gjøre det enda enklere å lage vakre interiørprodukter. Lik vår mosaikk-collage, disse nye sideoppsettene lar deg vise frem flere bilder på ett interiørprodukt og forvandle bildene dine til ekte kunstverk.

Det runde sideoppsettet

Velg 25 av dine favorittbilder og vis dem frem på plexiglass, aluminiumsplate eller skumplate. Sirkler er en flott måte å gi et mykere preg på stuen din, derfor vil det runde sideoppsettet for interiørprodukter gi en beroligende følelse til rommet.

Spredt mosaikk

Med vårt sideoppsett for spredt mosaikk kan du bruke et stort utvalg av bilder med forskjellig form og størrelse. Dermed vil det bli større fokus på dine favoritter. Vi elsker dette sideoppsettet for bilder fra merkedager som et bryllup. Du kan vise frem det fineste bildet fra dagen på midten i den største størrelsen og ha mindre bilder rundt slik at du formidler stemningen fra dagen.

Heldekkende mosaikk

Vår heldekkende mosaikk viser frem bildene helt ut til kanten på interiørproduktet slik at det ikke er noen hvite mellomrom eller kanter. Det er perfekt når du mener at mer er mer og liker å vise frem så mange bilder som mulig.

Vanlig mosaikk

Bruk våre unike sideoppsett for å vise frem flere bilder sammen på interiørproduktene. Du kan ytterligere skreddersy det ved å justere farger og bakgrunner. Ideell for å vise frem alle feriebildene.Er du fristet til å prøve noen av de nye sideoppsettene for interiørprodukter? Da bør du lage et interiørprodukt og velge en som passer til dine behov. Du kan også dele denne bloggposten på sosiale medier ved hjelp av ikonene nedenfor og gi venner og familie litt inspirasjon.

Kommentarer