Nå har vi sett Mama Margarithas prosess når hun lager en fotobok, og nå er det på tide å se det ferdige produktet.

Nedenfor viser hun oss det hun har laget, hvor hun viser den frem og hvorfor hun elsker å lage fotobok sammen med fotoknudsen.

Spm: Fotoboken din ser helt fantastisk ut. Kan du fortelle litt om kvaliteten?

Svar: Jeg liker veldig godt at den er tung når jeg holder den. Det er tydelig at den har høy kvalitet, er slitesterk og er noe du kan vise frem og kommer til å ha i årevis. Jeg elsker trykket på den, og selv om jeg valgte den største fotoboken er bildene likevel skarpe.

Bildekvaliteten er fantastisk god. Sidene er glatte og rene. Den er virkelig unik, og vi, som familie, vil sette pris på den i lang tid fremover.

Spm: Hvilke alternativer valgte du?

Svar: Jeg valgte et helt bildeomslag. Jeg elsker effekten av et helt bildeomslag, det kommer spesielt godt frem når den står i bokhyllen. Det er et vakkert omslag.

Spm: Hvorfor liker du å lage fotoprodukter?

Svar: Det eneste som står i hodet mitt når jeg er i gang med å lage en fotobok, er hva barna mine vil synes om 15 til 20 år. Jeg håper virkelig at de vil elske å se på fotobøkene vi har laget når de blir voksne. Det er det jeg tenker på når jeg lager fotobok!

Ungene elsker fotoboken.

Spm: Hva gjør du med fotoboken når den er ferdig?

Svar: Den pleier å havne på salongbordet eller på en kommode. Eller under blomstene på spisestuebordet. Den forflytter seg hver uke. Men den er alltid synlig, vi elsker å vise den frem til venner og familie!

Spm: Helt til slutt, har du noen gang brukt vår mobilapp for å lage en fotobok?

Svar: JA! Jeg brukte den for et par måneder siden. Denne gangen brukte jeg den ikke fordi alle bildene jeg tok i bruk var på datamaskinen, men mobilappen er veldig rask. Du kan faktisk lage en fotobok på 15 minutter. Jeg liker veldig godt at det er mulig å velge bilder fra sosiale medier, f.eks. Instagram – jeg bare plasserer dem inn i en fotobok. Jeg kommer garantert til å lage fotobok på mobil igjen!

Bestill

Ble du inspirert? Se vårt store utvalg av fotobøker og finn den som passer deg best.

Kommentarer