Hvordan du kan bli kreativ med sommerbildene dine

Av Fotoknudsen 21. mai 2024

Hvordan får du sommeren til å vare litt lenger? Gjør alle dine solfylte øyeblikk om til fotobøker, veggdekor og mer hos fotoknudsen. Ta en titt på disse enkle, kreative ideene for å komme i gang.

Med kun få trykk på fotoknudsen sin app – eller litt kreativitet i vårt designprogram, online eller desktop – og du kan gjenoppleve alle dine fantastiske sommerøyeblikk og dele dem med familie og venner. Slik feirer du sommeren din med fremkalte bilder, fra fotobøker til muntre, tilpassede kort.

Lag en liten coffe table-bok

Du kan komme langt med en liten bok. Store coffe table-books skaper alltid et stort statement, men en mindre, kvadratisk reisebok fungerer like bra når det gjelder å tilføre litt ekstra sol til stuen din. De er perfekte når du skal samle alle de nydelige, små øyeblikkene fra hjemmeferien, og de har også det perfekte formatet for dine beste Instagram-bilder.

Lag nå

Rom med sjøutsikt? Da er veggdekor tingen

Utsikten fra hotellbalkongen, den fantastiske sjøutsikten og de glade smilene fra en dag på stranden er de ferieminnene du gjerne skulle oppleve hver eneste dag. Med veggdekor kan du holde fast på din favoritttsommer hele året gjennom. Ønsker du en stor veggdekor som forvandler rommet ditt på et øyeblikk – bruk det høyeste oppløsningsbildet du kan – slik at bildet viser alle detaljene du ønsket å fange. Hvis du har for mange flotte bilder å velge mellom, velg en av våre mosaikk-collager for å lage en fargerik montasje.

Lag nå

Send litt sol i posten

Tilpass våre kort og så deler du noen av sommerens glade øyeblikk med venner og familie. Du kan også lage egne invitasjoner til etterlengtede samvær og hagefester, sende takkekort i etterkant, eller sende et hei og noen hyggelige ord med favorittbildet ditt. Bestill like godt i pakker på ti, så kan du sende til alle på en gang.

Lag nå

Gå retro med bildene dine

Gjenskap stilen fra instantkameraet med våre fremkalte retro bilder. Vil du lage en leken fotovegg av feriebildene dine, sett dem rundt noen større bilder og mix og match med størrelsene. Du kan bruke farger som matcher, som solgule, bærrøde, eller en frisk havblå for å knytte alt sammen i en serie med bilder til rommet ditt. Retro-bildene våre har også plass til en liten tekst under, så hvorfor ikke legge til noen sitater eller stedsnavn for å fortelle hele historien?

Lag nå

Lag en solfylt kopp

Første dag på jobb etter ferien er ikke akkurat den letteste, er den vel? Sett et sommerbilde på et fotokrus og feriefølelsen er tilbake og et kjapt blikk får deg til å smile. De er superraske å lage og enkle å tilpasse med clip arts, oppsett og tekst – perfekte for litt personlig atmosfære på skrivebordet ditt.

Lag nå

Planlegg neste ferie med en fotokalender

Hva er det beste med å komme hjem fra ferie? Du kan starte nedtellingen til den neste. Med en kalender som kan tilpasses, kan du feire forskjellige øyeblikk hver eneste måned og du kan også legge til alle viktige datoer i designprogrammet vårt. La oss begynne å forberede de neste utfluktene.

Lag nå

Fortell hele sommerhistorien

Sommeren er alltid full av opplevelser, enten du fikk reise til et nytt sted eller gjenoppdage nærmiljøet ditt. Så hvorfor ikke lage en gigantisk fotobok for å fortelle hele sommerens historie? Denne bloggen har supre tips om hvordan du lager boken din fra bunnen av, hvordan du kan tilpasse med kart og clip arts og hvordan du legger til ekstra sider så du aldri går glipp av et eneste øyeblikk. Du finner praktiske tips om hvordan du også bruker våre forhåndsdesignede temabøker. Så selv om du har vandret rundt i Oslo’s gater eller kanskje bare besteg den nærmeste fjelltoppen, du kan fange alle sommerens høydepunkter i en fotobok med norsk tema fra vår lokale reisekolleksjon. Designarbeidet har vi gjort for deg, du trenger bare å legge til bilder og bildetekster.

Lag nå

Hvordan kan du få mest mulig ut av alle sommerens fantastiske øyeblikk? Uansett om du er klar til å komme i gang med reiseboken din, få solen inn med litt dristig og flott veggdekor, eller dele sommerhistoriene dine med familien, alle produktene våre er like enkle å lage med vårt designprogram. Hvis du fremdeles har flere flotte minner å ta vare på denne sommeren, lag mens du er underveis med gratis app fra fotoknudsen. Få bildene ut av mobilen og få hvert eneste øyeblikk til å telle.

Lag nå