Fotobok konfirmasjon

Av Fotoknudsen 23. mai 2012

Minnene fra konfirmasjonsdagen fortjener å bli tatt vare på – i en fotobok! Her får du se hvor enkelt og flott det er med fotobok. fotoknudsen har stort utvalg, gode priser og rask levering.

Tidsriktig og flott design

Den store dagen er over. Konfirmanten er forhåpentligvis fornøyd med dagen og mor og far puster lettet ut etter en stor dag med store forberedelser. Nå er det tid for å samle minnene. Lag en flott fotobok fra den store dagen, og kanskje forberedelsene i forkant fortjener en plass også. Bestill en til faddre, tanter, onkler og besteforeldre når du først er i gang.

fotoknudsen fotobok – testvinner

Magasinet Fotografi har testet 7 ulike aktører i sin siste fotobok test på tampen av 2011. fotoknudsen FotoBok fikk prisen: Et godt kjøp!” – Hos fotoknudsen får du innbydende og attraktiv FotoBok til god pris. Et godt kjøp! Les mer om testen her.

Fotografi laget en fotobok i formatet 30×30 cm med stivt omslag og bildeomslag.Dette er også vår bestselger, og en klar favoritt hos våre kunder. Her kommer bildene dine virkelig til sin rett og du fremstår som rene stjernefotografen.

Bestill vår bestselger her!

Fotobok – Enkel å lage

Fotobøker er raske å lage og gir deg mange spennende muligheter. Og når det er morsomt å sette sammen bildene, blir resultatet bra. I løpet av noen dager ligger din egen fotobok i postkassen, klar til å vises til venner og familie. Har du ikke laget fotobok før, eller kanskje du bare ønsker en gjennomgang av alle mulighetene? Frykt ikke, vår nettbaserte programvare er enkel å bruke, selv for nybegynnere.

Fotobokdesign

Design er viktig for våre kunder, derfor legger vi vår sjel i å utvikle design som passer til enhver anledning. Konfirmasjonsboken kommer i variantene hvit med henholdsvis lilla/rosa og oransje detaljer som sirkler på bakgrunn og heldekkende fargesterke sider i kombinasjon med det hvite. Flott og stilfull, men samtidig leken FotoBok til minnene fra den store dagen. Komposisjonene med bildeplassering, sideoppbygging og tekstfelt får virkelig konfirmanten til å skinne!

Fotobok fra konfirmasjonen