5 tips til takkegaver etter bryllupet

Av Fotoknudsen 19. april 2024

Alt fra personlige overraskelser til søte godbiter, dette er våre fem beste gavetips for å si hjertelig takk på en enkel men koselig måte til dine nære og kjære.

Spre litt glede til gjestene etter den store dagen, her er våre fem beste tips til takkegaver som både er budsjettvennlige, enkle å organisere og som garantert vil mottas med glede.

1. Sukkulenter

Et bryllupstips som vil vare evig (som kjærligheten din), overrask gjestene med en søt, liten sukkulent. Denne rimelige, men likevel trendy lille dekorasjonen pynter opp i ethvert hjem og krever heller ikke for mye omsorg, og den passer til alle, selv de uten grønne fingre.

2. Kopp med bilde

En personlig kopp med bilde er en nydelig gave til gjestene og et koselig minne om den fine dagen. Velg ut det beste gruppebildet, så overfører vi det på våre keramikkrus som tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin. En nydelig måte å starte dagen på, med morgenkaffen innhyllet i kjærlighet.

3. Takkekort

Et personlig kort med en skriftlig melding, hvor koselig er vel ikke det? Velg et kortdesign som passer bryllupstemaet, legg til noen søte bilder fra dagen og gjør det så personlig du vil. Kortene våre kommer i pakker på 10 med hvite konvolutter inkludert, klare til å sendes ut til gjestene for en hyggelig overraskelse.

4. Fremkalte bilder

På slutten av den store dagen har du sannsynligvis en fullspekket kamerarull. Hvorfor ikke fremkalle disse bildene og dele favorittene ut til gjestene dine? Du kan sette ramme på eller bare legge dem i takkekortene dine for en ekstra fin overraskelse. Det er enkelt og ukomplisert å bestille fremkalte bilder i appen vår – last opp rett fra kamerarull eller sosiale medier, velg størrelse, velg matt eller glanset papir, og legg til en hvit kant hvis du vil ha et ekte retropreg. Rimelige bryllupstips med bare få klikk? Ja takk!

5. Sjokolade

Søte godbiter er aldri feil! Enten du går for elegante trøfler eller den klassiske konfektesken – sjokolade er en hyggelig takkegave og vil garantert spre glede til alle bryllupsgjestene dine.

Våre tips til takkegaver etter bryllupet er alle fine måter å takke gjestene dine på for at de delte den store dagen med deg, og de vil garantert like alle disse tipsene. Hvilket tips går du for?