Tips til de som kjøper julegaver i siste liten

Av Fotoknudsen 7. desember 2023

Gi julenissen en hjelpende hånd i år og bestill alle julegavene dine hos fotoknudsen. Du finner bestillingsfristene våre under slik at du ikke går glipp av jule-deadlinen. Men hvis du har utsatt gavehandlingen helt til siste liten, har vi også noen shoppingtips som kan hjelpe deg.

Lysene er tent, familie og venner samles, gavene ligger under treet: Nedtellingen til julaften er i full gang! Hvis du fortsatt leter etter den perfekte julegaven du kan legge under treet i år, ikke la shoppingstress i siste øyeblikk legge demper på feststemningen.

Hos fotoknudsen har du fortsatt tid til å lage flotte, personlige gaver, og få de levert på døren før jul. Enten det er en personlig kalender fylt med bilder av hele familien eller en nydelig fotobok de vil glede seg over hele livet, len deg tilbake med noe godt i koppen, og lag en nydelig fotogave til alle sammen nå.

Lag en personlig fotobok til jul

Fotobøker er en omtenksom gave til noen du er glad i. Du kan gi en fotobok med bilder av barna dine til besteforeldrene eller dele blinkskudd med vennene dine i en personlig bok. Og du kan lage din egen bok på et øyeblikk med vår Smart Assistent.

Vår Smart Assistent lager nydelige fotobøker automatisk på bare noen få minutter. Denne unike teknologien velger automatisk ut de beste bildene dine gjennom å fjerne duplikater, uklare bilder og bilder som er ute av fokus. Deretter lager den nydelige sideoppsett for deg, mens du fortsatt har full kreativ kontroll. Slik sparer du tid og rekker fortsatt å bestille innen fristen går ut.

Lag personlige og julete interiørprodukter

Hvorfor ikke glede noen denne julen med et nydelig interiørprodukt? Du kan lage et interiørprodukt i lerret med bryllupsbilde til foreldrene dine eller forstørre partneren din sitt favorittlandskap på plexiglass.

Få bildene dine innen julaften

En fotomontasje med noens favorittbilder er en super, håndlaget julegave. Du kan fremkalle noen bilder i retrostil og så lage en collage av dem sammen med noen minnerike gjenstander.

Husk å bestille julekortene dine

Personlige julekort er en super måte å spre litt julestemning til dine nære og kjære på. Så hvorfor ikke sette et koselig familiebilde på fremsiden eller dele et søtt bilde av kjæledyrene dine? Hvis du ikke vet hva du skal skrive i kortene dine, så kan vi hjelpe deg med det også – sjekk ut disse ideene til hva du kan skrive i julekortene.

Start det nye året med en fotokalender

En personlig fotokalender er en flott måte å dele ett minne hver måned med familien din. Så hvorfor ikke gi bort en kalender til jul og legge til alle de viktige bursdagene og begivenhetene i året som kommer?

Lag en kopp med bilde til jul

En kopp med bilde av en liten gutt med nisselue som ligger på sofaen med hunden sin

En kopp med bilde passer kjempefint som julestrømpegave eller som en “hemmelig julenisse”-gave til en venn. Du kan kan sette favorittbildet ditt av dere to på koppen, og hvis du lager den i appen vår kan du bruke et bilde som dekker hele koppen fra hank til hank.

Er du fortsatt ikke klar for jul? Her har du noen tips til julegavehandling i siste liten

Det er mye å tenke på før jul. Hvis du har vært for travel med å gå på julemarkeder og ta ungene med på skøytebanen og gått glipp av våre siste bestillingsfrister før jul, så kan vi gi deg noen tips til andre gaver du fortsatt kan finne i tide til jul. Og husk du alltid benytte deg av våre trofaste fotoknudsen gavekort.

Sett en tidsbegrensning på handlerunden din – Det er så fort gjort å bli distrahert når man er i butikken, og vi har vel alle falt i fellen å kjøpe noe til oss selv i stedet for gavene vi egentlig skulle ha. Men hvis du gir deg selv en tidsbegrensning og legger planer for hva du skal gjøre etter handleturen, er du mer motivert for å få unna gavekjøpet, og så komme deg ut av butikken med en gang.

Skriv en handleliste – Skriv en liste, og følg den. Det fungerer jo for julenissen, så hvorfor ikke skrive en handleliste og krysse av gavene underveis? Du kan også sette et budsjett for hver enkelt person sånn at det er mindre sannsynlig at du gjør impulskjøp. .

Gi et gavekort- Hvis du bestiller på nett så kan du få gavekortene våre levert i innboksen i løpet av bare noen minutter. På denne måten kan den som får gaven selv velge noe de liker og de kan kose seg med å lage et nytt fotoprosjekt selv.

Lokk frem din indre kokk – Julen handler først og fremst om å spise, drikke og hygge seg. Hvorfor ikke lage noen godsaker som du kan gi bort til familie og venner? Du kan lage noe søtt, som for eksempel cookies eller karameller. Og hvis du eksperimenterer nok, så kan du også lage en fotobok med oppskrifter på alle julespesialitetene dine til neste år.

Unngå klesinnkjøp i siste liten –Å kjøpe klær til andre er alltid vanskelig, men det er enda lettere å ende opp med bomkjøp hvis du har dårlig tid. Velg heller en tryggere løsning og kjøp et gavekort hos favorittbutikken deres.

Gi deg når du er på topp – Når du har krysset av alle navnene på listen er det på tide å gi seg. Det kan være fristende å kjøpe flere gaver når du panikkhandler i butikkene, så vit når det er på tide å gi seg og stol på at du har alle gavene du trenger.

Så finn tid til å lage personlige gaver som gleder, fra fotoknudsen før bestillingsfristen går ut. Men hvis alt annet slår feil, håper vi at disse tipsene vil hjelpe deg med å holde roen i førjulstiden.

Kjenner du noen som alltid kjøper gavene i siste liten og som kunne trenge noen tips? Del disse tipsene på sosiale medier ved å klikke på ikonene under.

Merk av i kalenderen: siste bestillingsdato for julen 2023

Bestill julegavene tidlig for levering innen julaften.

Vi vet alle at julen ofte kan føles som et kappløp med tiden, men husk at julen skal nytes. Så ta noen pauser innimellom, for det er jo det julen handler om, å være sammen med de du er glad i.

Og i tilfelle dagene fyker av gårde og bestillingsfristen plutselig er over, slapp av. Et gavekort fra fotoknudsen er alltid et hyggelig og praktisk alternativ. Kjenner du noen siste-liten-kunder som trenger litt julegave-inspirasjon? Del noen nyttige tips på sosiale medier ved å klikke på ikonene nedenfor. Lykke til med å lage, og ha en riktig god jul!