8 flotte julegaveideer til ham

Av Fotoknudsen 12. oktober 2023

Det kan ofte være vanskelig å finne julegaver til menn. Les videre for inspirasjon til å lage julegaver som treffer rett i hjertet i år.

Når julen nærmer seg lurer man ofte på hvilke julegaver en skal gi til de viktigste mennene en har i livet sitt. Det er lett å gjøre fotogaver mer personlige for å kunne gi flotte julegaver til venner og familie. Les videre for flere tips om hva du kan gi til fedre, brødre og kjærester.

Gjør det enkelt med veggdekor til pappa

Gjør det enkelt med julegaven til din far, et bilde på veggdekor som får ham i godt humør. Den kan bli et flott midtpunkt på kontoret hans, eller den kan få hedersplassen i stuen. Lurer du på hvilket bilde du skal velge, eller hvilket materiale du skal gå for? Sjekk bloggen vår om hvordan lage den beste veggdekoren til hjemmet. Profftips: prøv å matche materialet til veggdekoren med bildene du bruker. Lerret, for eksempel, skaper en varm og koselig følelse til familiebilder og naturbilder. For noe mer polert og moderne, kan aluminiumsplate passe bedre.

Er ikke veggdekor helt hans greie? I så fall er det aldri feil med en personlig kopp til favorittdrikken hans. Du lurer kanskje fortsatt på hva du skal ha på koppen? Gå med velprøvde klassikere som «Verdens beste pappa» eller sett ditt eget preg på det med pappavitser eller morsomme bilder av familien.

Kokebok til bestefar

Hvis du har en bestefar som er god til å lage mat, vet du at du alltid kan glede deg til et måltid hjemme hos han. Og fordi god mat også er en så stor del av julefeiringen, vil du sannsynligvis få nyte minst én av oppskriftene hans. Så hvorfor ikke overraske bestefaren din med sin egen kokebok i år?

Hør litt rundt med familien eller til og med vennene hans om du kan få oppskrifter til noen av favorittrettene hans. Du kan finne frem bilder fra familiefester, bursdager eller andre sammenkomster der rettene hans er blitt servert. Med våre temabøker kan du enkelt lage en flott kokebok – bare legg til oppskriftene, last opp bildene dine og vent på at denne personlige kokeboken kommer hjem til deg.

En nydelig fotobok til kjæresten

Når det kommer til kjærester kan det være vanskelig å velge ut bare én ting blant så mange alternativer. Så denne julen, hvorfor ikke lage en nydelig fotobok? Du kan designe den rundt et spesielt tema, som bilder av kjæledyret deres eller alt det gøye dere har gjort sammen. Når du har bildene dine klare, vil en forhåndsdesignet temabok gjøre prosessen enkel og samtidig gi deg et profesjonelt resultat. Du kan også prøve å lage en fotobok basert på hobbyene hans. Hvis han liker å lage mat, vil han elske en kokebok basert på favorittrettene hans. Trenger du mer inspirasjon? Les denne bloggen for flere ideer om hvordan du lager en fotobok.

Lag en spennende bok til sønnen din

Det finnes sikkert ingen grenser når det kommer til dine sønners kreativitet. Gled han med en fotobok som handler om favorittemnene deres. Hvorfor ikke gjøre sønnen din om til helten i sin egen eventyrbok? Med vårt utvalg av forhåndsdesignede temabøker, kan han være både superhelt, dinosaurekspert eller til og med astronaut.

Du kan lage din egen historie med det designet du har valgt og de bildene du har lagt til. På toppen av det hele er det et stort utvalg av rammer, cliparts og til og med snakkebobler å velge blant. Han kommer til å elske dette unike preget på godnatthistoriene hans.

Fremkall bilder med gode minner til bestefar

Siden de fleste av bildene våre er digitale i dag, er det ekstra spesielt med bilder som du kan holde i hendene. Hvis barna dine ikke har noen anelse om hva de skal gi bestefar i år, er fremkalte bilder en morsom måte å dele det dere har gjort sammen med ham. Hvis du designer bildene dine i vår mobilapp, kan du til og med få dem med disse kantene i retrostil som minner om instant-bilder. Uansett vil han kunne henge favorittene sine på kjøleskapet eller ha dem med seg overalt hvor han går.

Fotokalender til bror

Fotokalendere er enkle og praktiske gaver som kan brukes året rundt, noe som gjør den perfekt til broren din. Den vil hjelpe ham å holde seg til planen og samtidig glede seg over alle favorittbildene. Og som med alle våre fotoprodukter, du kan gjøre den så personlig du bare vil. Også vil det være ekstra hyggelig og personlig om du legger til noen av familiens spesielle begivenheter og bursdager for ham.

Lag en kopp til en jobbkompis

Klassiske julegaver er ofte de beste. Hvis du har en kompis du lurer på om du skal gi julegave til, er en personlig kopp en super, men likevel enkel gave. Du kan legge til bilder og vitser i vårt designprogram, eller kanskje et av dine gode favorittsitater. Denne gjennomtenkte gaven er en av våre bestselgere – alle elsker å få den. Så enten du går for en god latter eller et koselig smil, en kopp er alltid en hyggelig og personlig gaveide.

Vi vet at julegavehandelen kan bli litt stressende når julen nærmer seg, så vi håper denne bloggen har gitt deg noen gode julegaveideer. Med fotoknudsen sine fotoprodukter vil du garantert imponere både venner og familie med disse personlige og unike gavene. Bare klikk på knappen nedenfor for å sette i gang.

begynn å lage