Slik lager du fotobok med appen

Av Fotoknudsen 3. oktober 2023

I denne videoen gir vi tips til hvordan du kan lage en fotobok full av gode minner og historier i appen vår.

Lag fotobok

Før du setter i gang

Velg bilder ut fra hvilke minner de vekker, ikke hvor “perfekte” de er. Det er historien rundt bildet som vekker følelser, ikke nødvendigvis bildet i seg selv.

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan det være en idé å laste ned minnebanken-appen vår. Her kan du sortere bildene du vil bruke og spare når det kommer til å lage selve boken.

Slik lager du fotobok i appen

Last ned appen og lag en bruker om du ikke allerede har en bruker hos fotoknudsen. Deretter velger du fotobok for å komme i gang med din personlige fotobok.

Last ned app

fotoknudsen fotobok i appen

Nå vil du få spørsmål om hvilket omslag og innbinding du ønsker. Vi anbefaler stivt omslag og Layflat-innbinding som har sider som flyter sømløst sammen og gir en helt flat fold. Neste er valg av størrelse på fotoboken, og det er mange å velge mellom, helt fra 13 x 10 cm til 39 x 29 cm.

fotoknudsen fotobok med Layflat-innbinding

Nå er det tid for å velge bilder. Da kan du som nevnt hente bilder fra minnebanken, men det er også mulig å hente bilder direkte fra kamerarullen, Google Bilder, Facebook og Instagram.

fotoknudsen app bildekilder

Når du har valgt ut bildene du ønsker å bruke skal du velge hvordan du vil fylle dem inn i boken. Da kan du velge automatisk utfylling og la appen gjøre det for deg, eller du kan gjøre det selv. Der er selvfølgelig full frihet til å gjøre endringer underveis, som å justere størrelsen, endre bildeoppsett og legge inn tekst for å få boken akkurat slik du vil.

lag fotobok i appen til fotoknudsen

Når du er ferdig med fotoboken velger du på “fullfør” for å gå videre i bestillingsprosessen. Her kan du ta en siste sjekk av fotoboken og velge hvilket papir du ønsker. Her kan du velge mellom matte eller glansede sider. Deretter er det bare å fullføre bestillingen! Eller vent litt, vi anbefaler at du legger inn en ekstra kopi av boken i bestillingen. Da har du også en super gave å gi bort!

Vær kreativ med appen vår, og lag en unik fotobok med favorittøyeblikkene dine.

Lag fotobok nå