Ideer til tekst på save the date-kort

Av Fotoknudsen 17. juni 2022

Hvor skal man begynne når man skal lage save the date-kort? Med de riktige ordene! Her finner du alt du trenger å vite om tekster til save the date-kort, fra når du skal sende dem, til maler for din perfekte save the date-tekst.

Å skrive et “save the date”-kort er en spennende del av bryllupsplanleggingen. Du har funnet stedet, satt datoen og til slutt kan du be venner og familie om å sette av den store dagen i sine kalendere!

Save the date er den aller første gangen bryllupsgjestene dine får et innblikk i den spesielle dagen din, men å finne den riktige teksten for et save the date-kort trenger ikke å være så komplisert. Her har vi satt sammen noen enkle tips, alt fra den perfekte teksten til save the date-kortene til når du skal sende dem.

Hva er et save the date-kort?

Save the date-kort er noe annet enn en bryllupsinvitasjon. Save the date-kort er ganske enkelt et varsel om bryllupsdatoen og inneholder bare noen få viktige detaljer. Disse sendes vanligvis ut til bryllupsgjestene rundt seks eller flere måneder før den store dagen.

Selv om disse save the dates-kortene strengt tatt ikke er nødvendige, sikrer du at så mange som mulig kan feire sammen med deg på denne store dagen. Det er viktig å gi beskjed i god tid – og ekstra viktig for gjester som bor i utlandet – særlig hvis det er et destinasjonsbryllup eller har flere dagers arrangement.

Informasjon i et save the date-kort

Som vi nevnte, er et save the date-kort en hyggelig beskjed om bryllupet ditt, så du trenger ikke å ha med så mye tekst. Her er en enkel sjekkliste over hva som skal være med i et save the date-kort:

– Navn på de to lykkelige

– Bryllupsdato

– Byen, stedet, regionen eller landet der bryllupet skal finne sted (hvis du allerede vet hvor, er det ingen skade å si det på forhånd.)

– La folk få vite at alle detaljer kommer i bryllupsinvitasjonen din.

Når du har skrevet save the date-kortene, adresserer du konvolutten øverst til venstre med parets navn og returadresse. I midten av konvolutten skriver du navnet på personen, paret eller familien som er invitert og adressen deres.

Ideer til tekst på save the date-kort

La informasjonen på ditt save the date-kort samsvare med parets stil og temaet for bryllupet. For et stort, hvitt bryllup, velg et tradisjonelt save the date-kort med en mer formell tekst. Hvis din store dag er en mer morsom og uformell begivenhet, match save the date-kortene til temaet ditt med en mer uformell formulering og et mer lekent design.

Her er noen enkle forslag til formuleringer for en moderne, tradisjonell eller leken save the date-stil.

1. Moderne tekstmeldinger [Text Wrapping Break]

Save the date

Nina Olsen og Terje Nilsen

01.10.22

Oslo

Formell invitasjon kommer senere

www.ninaogterjesbryllup.no

2. Tradisjonell save the day-tekst

Nina Olsen og Terje Nilsen

Vi vil sette stor pris på deres tilstedeværelse i vårt bryllup.

1. oktober 2022

Oslo

Formell invitasjon kommer senere

www.ninaogdavidsbryllup.no

3. Morsom og uformell ordlyd

Nina Smith og David Nilsen gifter seg!

Sett av datoen!

1. oktober 2022

Oslo

Mer info kommer snart 😉

www.ninaogdavidsbryllup.no

 

fotoknudsen hjelper deg å finne den rette teksten. Bla deg gjennom over 60 forskjellige forhåndsdesignede maler for å finne det perfekte save the date-designet for bryllupet ditt, og velg enten å redigere den forhåndsgenererte teksten for å passe til bryllupsdetaljene dine. Hvis du ønsker å legge til et mer personlig preg på save the date-kortene dine, bruk tekstene våre som en mal og legg til det du har på hjertet.

Klar til å begynne å lage det perfekte save the date-kort? Se gjennom hele utvalget av bryllupskort og begynn å lage ditt personlige bryllupsmateriell med bare noen få enkle klikk.

Start nå