Babykort fra fotoknudsen

Det laver ned snø her på Sørlandet og jeg ser min mulighet til å gjøre ferdig både dåpsinvitasjoner og takkekort for vår lille Aksel. Å sitte å pusle med slike forberedelser over en kaffe, er noe av det koseligste jeg vet. Det at man har mulighet til å gjøre kortene personlige med både bilder og egen tekst, det bare elsker jeg.

Mange designmuligheter

Mine små enkle tips til deg; Lek deg rundt med bildene, prøv ut forskjellige bakgrunnsfarger og fremhev teksten som er budskapet i kortet. Mulighetene er uendelige og du kan lage akkurat det utrykket du selv ønsker.

Dåpsinvitasjon fotoknudsen

Jeg ønsket enkle dåpsinvitasjoner så valget mitt falt på å lage til to invitasjoner på ett og samme kort. Dette fordi jeg ønsket at invitasjonene skulle være mindre enn selve takkekortene. Jeg gikk ut i fra midten og kopierte opp samme bilde og tekst på begge sidene av kortet. Deretter klippet jeg til selve kortet på midten og endte opp med søte små invitasjoner.

Takkekort baby fotoknudsen

Gjør det personlig

På begge korttypene har jeg valgt å benytte baksiden for å få med mest mulig tekst uten at det skal bli for rotete. Dette gir meg mer plass til større bilder på fremsiden. Hyssing-restene jeg hadde liggende fra julen, laget jeg enkle sløyfer med til kortene. Om man ønsker kan man også lage navn tags å henge på hyssingen. Enkelt, rimelig og veldig koselig å motta!

Babykort fotoknudsen

Se fotoknudsens store utvalg i dåpskort og babykort. Du kan også få gode tips til hvordan du raskt og enkelt kan lage babykort til ulike anledninger.

Kommentarer