Når sender man ut bryllupsinvitasjoner?

Vi anbefaler å sette opp en endelig gjesteliste og sende ut invitasjoner senest 6-4 måneder før bryllupet.

Dersom bryllupet skal holdes utenlands, kan det være smart å sende ut et hold-av-dagen kort 12-6 mnd før bryllupet. Her er det lov å være leken med stil, farger og design, men samtidig fremstå hemmelighetsfull. Her skal man ikke avsløre alle detaljene, men informere om at de er invitert i bryllup, hvor det skal holdes og oppfordre gjestene til å holde av datoen. Design deres personlige «hold-av-dagen-kort» her!

Bryllupskort

Lekkert design på bryllupsinvitasjonene

Hvitt, grått, grønt og duse pasteller er farger som er lekkert til bryllup. I tillegg er det mange som ønsker en kontrastfarge som lilla, rosa, blått, rødt eller kanskje gult for de aller sprekeste. Uansett tema og fargevalg er det fint å velge invitasjoner og takkekort som harmonerer.

Fin din favoritt blant våre ferdigdesignende kort, eller tilpass kortet selv, basert på et stort utvalg av bakgrunner, cliparts og rammer. Velger du varianten “Design selv” starter du med et blankt kort og får full kreativ frihet. Garantert et personlig resultat.

Bryllupskort

Tips til invitasjonstekst

Vi har lagt til en standard invitasjonstekst i designene våre, men den kan du enkelt endre og tilpasse slik du ønsker. Tenk gjerne over om du ønsker en formell tekst eller en mer uformell vinkling. På våre invitasjonskort er det god plass til tekst på baksiden, og her kan du gjerne legge til eksempelvis et sitat eller et kort dikt. Det er kun din egen fantasi som setter grenser.

Bryllupsinvitasjon stilrent design

Det er allikevel enkelte elementer det er viktig å huske på bryllupsinvitasjonene. Invitasjonene bør inneholde informasjon om vielsen, bryllupsmiddagen og svarfrist.

Et eksempel: «I anledning vårt bryllup har vi den glede å invitere …….. til bryllupsmiddag på …..dag kl. 00.00. Vielsen finner sted ……., kl. 00.00. Hilsen …… S.U.: Innen…. .»

Kommentarer