Det første smilet, den første tannen og de første skrittene. Alt dette er gode minner som vi gjerne vil ta vare på. Lag en egen bok for det første året og kanskje også store begivenheter som barnedåpen eller den første julen. Dette er noe som barna vil sette pris på å bla i når de blir eldre også.

Hos fotoknudsen er det enkelt å sette sammen bilder og tekst til din helt unike fotobok. Vi har mange flotte designmuligheter i vårt fotobokprogram enten du ønsker babydesign eller en av de mer klassiske i sort eller hvit. Du kan legge inn så mange bilder du ønsker, ulike bakgrunner og flotte cliparts. Varier bildebruken i fotoboken og benytt gjerne ett bilde over en hel side. Det er både lekkert, og gir samtidig en ekstra flott finish på fotoboken din.

Gjør noe spesielt med minnene

En av de som har benyttet seg av fotoknudsen til å lage fotobok til barnet sitt er blogger Caroline Berg Eriksen, som elsker å ta bilder. Hun ble mor for ikke så lenge siden og har tatt et hav av bilder av datteren fra de første månedene. Dette har hun nå samlet i en fotobok som hun skal gi til sin datter på 1-års dagen. Det har blitt en vakker bok med bilder som er krydret med historier og milepæler fra det første året. Les mer om boken til Caroline og bli inspirert til å lage en bok til ditt barn.

Fotobok

Tips til tema i fotobok

  • Min første bok med bilder av barnets første år. Sett av plass til vekt, høyde og datoer for de ulike milepælene som den første tannen, måltid og skritt. Flott gave til besteforeldre, eller deg selv.
  • Fotobok fra dåpen. Husk å gi til faddrene også. Skriv gjerne detaljert om dagen, hvem som var faddere, hvem som holdt barnet og lignende.
  • Eventyrbok med bilder av barnet som du krydrer med søte historier, sanger og eventyr som barnet var spesielt opptatt av, eller du ønsker barnet skal få glede av senere.
Kommentarer