Lerret fra FotoKnudsen

I dokumentarserien «Ut av skapet» på NRK blir vi kjent med fem unge mennesker og deres prosess med å fortelle sine nære om deres store hemmelighet. NRK ønsker å rette søkelyset på hvorfor mange opplever det som vanskelig å være åpent homofil i dagens samfunn, og de fem deltakerne flytter sammen i et kollektiv i Oslo mens serien spilles inn.

Ungdommelig og urbant interiør

Interiørstylist Signe Schineller har fått i oppdrag å innrede boligen hvor de fem skal bo under innspillingen. Signe står bak bloggen signeschineller.no og er kjent fra ulike TV-program, som blant annet Sinnasnekkeren, God morgen Norge og Boligkrise. fotoknudsen har samarbeidet med Signe på flere prosjekter tidligere, og har bidratt til NRK-serien ved å lage lerret av Signes egne fotografier, som skal henges opp i bokollektivet til de fem deltakerne.

Lerret fra fotoknudsen

Signe liker godt å kombinere nytt og gammelt, og sier om dette prosjektet:
«Boligen jeg har innredet til det nye TV-programmet til NRK, «Ut av skapet», var ment å være ungdommelig og urbant. Kombinasjonene mellom nytt og gammelt skaper en god atmosfære. Bildene på veggene har jeg fotografert selv i Oslo og rundt omkring på mine reiser. De er trykket opp på lerret fra fotoknudsen. Motivene er nostalgiske og naturlige, noe for alle og enhver! Fargene i motivene bygger opp under fargene i de ulike rommene. Hvert rom har sitt unike preg, og jeg håper det faller i smak. Møbler er innhentet fra bl.a. nordiske leverandører som Northern Lighting, Ygg & Lyng, Rosendahl, Magnor, vintagemøbler er fra Fuglen og ting fra Fretex».

Lerret fra fotoknudsen

Lerret fra fotoknudsen

Les mer om lerret fra fotoknudsen

Kommentarer