Enten du er nybakt forelder eller har barn som har flyttet hjemmefra, er en personlig fotokalender en perfekt måte for å kunne se dine kjære året rundt. Våre personlige julekort er også en flott måte å fortelle venner og familie om årets nyheter. Hos fotoknudsen prøver vi alltid å tilby eksklusive design som kan hjelpe deg med å få mer ut av øyeblikkene dine, og vi vil her vise deg to av våre favoritter.

Kalendere med designet Klassisk gull

En designet kalender i fargene gull, svart og krem med bilde av et lite barn som leker i regnet.

Vår kolleksjon av kalendere i Klassisk gull maner frem en tidløs eleganse. For hver måned blir bildene du har lastet opp komplementert av luksuriøse bladgulleffekter som gir dybde og en ekslusiv følelse til bildene dine. Hver enkelt måned har en egen bladgulleffekt slik at hver side føles ny. Med mulighet til å sette rammer på bildene dine, endre størrelsen og bakgrunnsfargen, samt bruke cliparts i fotoknudsens designprogram på nett, vil du kunne lage helt unike fotokalendere med dette designet. Klassisk gull er et fantastisk valg dersom du ønsker å lage noe som aldri vil gå av moten. Ikke glem at du kan starte kalenderen med hvilken som helst måned og legge til dine egne bursdager, spesielle anledninger og ferier, og at du kan velge mellom både matt og glanset papir i høy kvalitet.

Julekort med designet Klassisk gull

To designede kort, et åpent og et lukket, i fargene gull, svart og krem.

Julekortdesignet Klassisk gull kan tilpasses akkurat slik du ønsker og passer nydelig for en julehilsen til dine venner og familie. Delikate, men virkningsfulle, bladgulleffekter gir en virkelig eksklusiv følelse til dine fotokortdesign. Kortene leveres både i dobbelt og tosidig format og i tillegg til å bruke dine egne opplastede bilder, rammer, bakgrunnsfarger og cliparts, kan du skrive inn dine egne beskjeder i de flyttbare tekstboksene både på fremsiden og innsiden (dersom du velger dobbelt kort) av kortet. Disse nydelige personlige julekortene er et perfekt eksempel på våre eksklusive design. Kortene produseres med ditt foretrukne høykvalitets papiralternativ og leveres med hvite konvolutter.

Minimalistiske kalendere

En kalender med et bilde av en mann og en kvinne i vinterklær som står med ryggen mot hverandre og ser utover havet.

Det er lett å forstå hvorfor minimalistisk design er så populært – det er jo så rent og tiltalende. Våre minimalistiske design for personlige fotokalendere gir deg muligheten til å lage nydelige, moderne kalendere i høy kvalitet som er helt unike. Enten du ønsker å gjenoppleve et års reiseminner eller noen av de viktigste familieøyeblikkene i det foregående året, vil den minimalistiske stilen virkelig fremheve minnene dine. Du kan velge mellom flere ulike sideoppsett og har derfor uendelig med alternativer for hver måned, men du kan også velge å bruke kun ett bilde for hver måned. Flytt rundt på månedens navn og velg den fonten du ønsker. Som med alle våre kalendere kan du legge til dine egne viktige datoer, velge hvilken måned du vil starte med, legge til dine egne bakgrunnsfarger, rammer, cliparts og masker, og tilpasse bildestørrelsen i fotoknudsens designprogram på nett.

Julekort med designet Lys og gledelig

Et lyst og fargerikt kortdesign med et rutenett av bilder og fargesirkler for petroleumsblått, gult og rødt.

Dersom du er ute etter et stilig, moderne og minimalistisk uttrykk til dine personlige julekort, så er Lys og gledelig designet for deg Det er et av våre nyeste design og kombinerer enkle linjer med hvite flater og lyse og morsomme tekstalternativer. Enten du vil designe et dobbelt eller et tosidig julekort, har fremsiden et rutenett hvor du kan plassere ni av dine fineste bilder. Det er også mulig å endre rutenettet slik at det har åtte eller færre bilder i ulike størrelser og det er opp til deg hvordan resultatet blir. Helt unikt. Du kan redigere teksten slik at den sier akkurat det du ønsker og endre fonten og fargen slik du vil. Bare gå til fotoknudsens designprogram på nett for å laste opp bildene dine og kom i gang med å lage din egen versjon av designet Lys og gledelig. Alle kortene våre leveres med konvolutter.

 

Gå til fotoknudsens hjemmeside for å se gjennom alle de fantastiske produktene og tilbudene våre og begynn å lage ditt eget fantastiske fotoprosjekt nå.

begynn å lage

Kommentarer