Ferien er over og skolen har startet. Det er den tiden på året hvor du kan starte på ny frisk og sette noen nye mål for deg selv. Det gir på denne måten mening at de nyttårsforsetter du bestemmer deg for i september, holder bedre enn de du bestemmer deg for i januar. I januar er det vanskelig nok å komme ut av sengen, og enda vanskeligere å komme seg på treningssenteret hver morgen. Men i september når barna er godt i gang med skole og aktiviteter og sommerens kaos er forbi, kan vi gjøre endringer som faktisk varer.

Få orden

For å ta det første først. Du kommer ikke til å klare å holde noen av målene dine hvis du ikke har orden på sakene. De personlig tilpassede fotokalendrene våre kan heldigvis starte i hvilken måned som helst. Lag en kalender med september som den første måneden og heng den opp i kjøkkenet ditt. Fyll ut alle begivenhetene som du og familien skal være med på. Dette kan være bursdager, fester eller mer hverdagslige ting som avtaler. Det gjør at du kommer hele veien til neste september og dette betyr igjen at du ikke skal bestille en fotokalender i desember når du er opptatt med juleforberedelsene.

Ta høsten med inn i hjemmet ditt

Siden det har blitt litt kaldere utenfor, kommer du til å bruke mer tid hjemme så sørg for at du lager det til en plass du gjerne vil være. Omgi deg av bilder av favorittøyeblikkene dine og lag veggene i huset om til et galleri med bilder av venner og familie. Les om de mest populære høst-interiørtrendene og få inspirasjon til hvordan du oppdaterer hjemmet ditt i denne årstiden.

Lag avtaler med venner

Hvis barna har startet på skole etter en lang sommerferie, kan du bruke september på å gjenoppta kontakten til venner som du kanskje ikke har sett på en stund. I November er folk ofte allerede opptatt med juleplaner, slik at det er fornuftig å bruke denne mer stille måneden til dette. En kopp kaffe elller en middag med venner er godt for sjelen, og er forfriskende og foryngende.

Bland inn noen dekorative rekvisitter

Planter, pyntegjenstander, klokker og lys kan brukes for å gjøre bildeproduktene dine enda mer tiltalende. Plasser noen rekvisitter mellom dem for å skape en mer personlig interiør.

Designtips: Pass på at rekvisittene har nøytrale farger for å unngå at bokhyllene ser for masete ut.

Lær deg å leve i øyeblikket

Med stadig mer avansert teknologi, kan det i dagens samfunn være vanskelig å koble fra. Dette gjelder mobiltelefon, e-poster og sosiale medier. Bruk denne måneden som et bevisst forsøk på å leve i øyeblikket. Istedenfor å ta bilder og med det samme laste de opp på Facebook, ville det ikke kanskje være bedre å ta en pause fra sosiale medier og lage en fotobok med alle bildene du tar denne måneden? Det er tilfredstillende å ha noe du kan ha i hånden, og du kommer til å bruke den mye mer enn du ville ha kikket på Facebook-timelinen.

Feire suksessene dine

Så snart du har nådd en av de målene du har satt deg for september, vær god med deg selv. Feire suksessene dine Dette kan være at du gir deg selv noe du har villet kjøpe, eller bare at du drikker en bedre kaffe til frokost. Vi elsker også å markere våre suksesser i vår fotokalender. Litt på samme måte som når du gir barn en gullstjerne. Gi også en til deg selv. Du fortjener det.

Så snart du har laget en plan, ta en kikk på kalenderene våre for å velge hvilken som skal hjelpe deg med å oppnå målene dine. Vi har over 25 forhåndsdesignede fotokalendere som du kan velge i mellom, inklusive en med forskjellige inspirerende sitater for hver måned som sørger for at du fortsatt er motivert når januar kommer. Vi vil gjerne høre hvordan du omfavner den nye årstiden, så fortell oss det på sosiale medier med hashtag #fotoknudsen. Du kan også dele denne bloggposten på sosiale medier ved hjelp av ikonene nedenfor og inspirere venner og familie til også å sette seg noen mål.

Kommentarer