aluminiumsplate

Elektronikkbransjen er en forening for det norske markedet for elektriske og elektroniske produkter og tjenester. Gjennom 18 år har de stått for den årlige kåringen hvor årets julegave utpekes i ulike kategorier. I kategorien «Årets bildeprodukt 2021/2022» vant bilde på aluminiumsplate, valgt av en fagjury. De andre finalistene var bilder på mobil og storformat-bilder.

I kategorien Årets bildeprodukt 2021/2022 bestod fagjuryen av Marte Ottemo (Elektronikkbransjen), Odd Richard Valmot (Teknisk Ukeblad), Toralf Sandåker (Fotografi), og juryleder Stian Sønsteng (Elektronikkbransjen).

Bilde på aluminiumsplate

Grunnen til at bilde på aluminiumsplate var en av finalistene og til slutt vinneren, var fordi det er en klar trend blant produsenter av bildeprodukter i 2021 at stadig flere velger å bruke sine egne personlige bilder til å dekorere med hjemmet. Det finnes mange ulike materialer og formater å velge mellom, og aluminiumsplate har seilt opp som et veldig populært valg. Den matte bildeoverflaten gjør at refleksjoner ikke speiles, og man får et moderne uttrykk på det ferdige produktet. Bilder trykket på aluminium kan matche både varmen og skarpheten i hvilket som helst bilde, og den matte overflate som sørger for at det ikke blir gjenskinn. Aluminiumsplater skal gjøre bildene til stilige designobjekter, og gi særlig sort-hvitt-bilder en effekt som skal bli lagt merke til. Bildene blir også lette i vekt, og dermed enkle å henge opp på veggen.

Lag årets flotteste julegave på fotoknudsen.no

Ønsker du å gi bilde på aluminiumsplate i julegave til noen du kjenner, men trenger litt inspirasjon til hvilket bilde du skal bruke? Du kan finne mye inspirasjon på fotoknudsens blogg og blant annet få tips til hvordan du kan fornye hjemmet med bilder.

Se vårt store utvalg aluminiumsplater og bestill her.

Du kan også raskt og enkelt bestille aluminiumsplate og annen veggdekor via fotoknudsen sin app. Les mer og last ned app her.

Kommentarer