Bildeprodukt-naturbilder

Den raskeste måten du får et smil om munnen og humøret på topp er å tilbringe tid utendørs i naturen. Når du tar bilder av det fredfylte landskapet og plasserer dem på interiørprodukter gjenopplever du de lykkelige øyeblikkene hver gang du ser på dem. Med det i bakhodet har vi laget 7 ulike ideer for bildeprodukter av naturbildene. Vi har også noen tips som kan inspirere deg neste gang du skal ut å ta naturbilder.

Et naturbilde i svart-hvitt på en aluminiumsplate

Photo-products-nature-photography-aluminium-wall-art

Aluminiumsplater er perfekt når du skal fremkalle naturbilder i svart-hvitt med den skarpe kvaliteten og matte finishen. Bildet vil se profesjonelt ut og du vil helt sikkert få mange komplimenter fra gjestene dine.

Tips: ikke skygg unna naturbilder i svart-hvitt. Bruk innstillingen for skyet vær, forblåst landskap eller andre naturscener der du kan leke deg med lyset.

Storartet landskap på plexiglass

Photo-products-nature-photography-acrylic-wall-art

Enkelte ganger når du besøker et sted kan landskapet være så utrolig vakkert at det er vanskelig å fange det på bilde. Men det er verdt forsøket fordi resultatet kan bli fantastisk. Når du fremkaller ditt favorittbilde av en storslått utsikt på plexiglass vil fargene, dybden og detaljene i bildet komme bedre frem og bildet vil skille seg ut.

Tips: de fleste amatørfotografer bruker ikke vanligvis en tripod, men det vil du virkelig få et stort utbytte av. Du kan kjøpe en liten håndholdt tripod og plassere den slik at du får det fineste bildet.

Makrobilder på mosaikk-collage

Photo-products-nature-photography-mosaic-grid-wall-art

Med vår mosaikk-collage kan du fremkalle mellom 9 og 81 bilder på ett enkelt interiørprodukt for å lage et galleri av dine favorittbilder. Vi synes at en mosaikk-collage av nærbilder av natur tar seg godt ut og er tankevekkende kunst på veggen.

Tips: de fleste kameraene har en makroinnstilling som lar deg ta nærbilder. Denne innstillingen vil få frem alle de små detaljene i bildet.

En solnedgang på kopp panorama

Photo-products-nature-photography-panoramic-mug

Når du lager en kopp i vår mobilapp er det mulig å bruke et panoramabilde som går rundt hele koppen slik at bildet ses fra alle vinkler. Et bilde av en solnedgang er perfekt for kopp panorama. Horisonten som strekker seg utover og de vakre fargene vil få deg til å trekke på smilebåndet når du drikker morgenkaffen.

Tips: bruk silhuetter i bildet av solnedgangen slik at bildet får et større perspektiv. Vi elsker palmer. For flere ideer som denne kan du lese våre tips for å ta bilder av solnedganger.

Din fotobok fra fotturen

Photo-products-nature-photography-photo-book

Når du har gått fra hytte til hytte eller har vært på en liten tur til den lokale stranden kan fotobok fra alle utendørsaktivitetene være moro å lage, og en fryd for øyet når du senere blar gjennom den. Velg dine favorittbilder og fremkall dem side om side i en fotobok.

Tips: Selv om naturbilder er vakre i seg selv kan det få bildene til å bli enda mer interessante hvis du legger til noen mennesker. En person som er plassert ved foten av et fjell eller foss setter den storslåtte naturen i nytt perspektiv.

Fremkall sesongens landskap

Photo-products-nature-photography-retro-prints

Vi elsker å fremkalle naturbilder fordi du virkelig får levert det de er verdt og du kan fremkalle så mange du vil slik at du bytte de ut regelmessig. Derfor er ulike sesongbilder perfekt når du skal fremkalle dem. På vinteren ønsker du kanskje bilder av furuskog og snøkledde fjelltopper og på sommeren foretrekker du kanskje strender og en skykledd himmel. Det er ingenting i veien med å fremkalle dem alle sammen!

Tips: noen landskapsmotiver kan endre seg mye fra en sesong til en annen, velg derfor det samme stedet og ta et bilde en gang i måneden i løpet av ett år. Du vil bli overrasket over resultatet.

Fargerike landskap på retrobilder med fargede kanter

Photo-products-nature-photography-photo-prints

Naturen er full av overraskelser og dette omfatter også en rik og variert fargepallett. For å få frem fargene i bildene kan du lage retrobilder i vår mobilapp og legge til kanter i en kontrastfarge.

Tips: ikke vær redd for å redigere bildene selv om du helt sikkert ikke har lyst til at de skal se overredigerte ut kan du med noen enkle tips fremheve fargene og detaljene. Les vår blogg om de beste bilderedigeringsappene for å få noen tips.

Vi håper du ble inspirert til å ta en tur ut for å ta bilder slik at du kan lage vakre bildeprodukter. Hvorfor ikke dele denne bloggposten med venner og familie, ved å ta i bruk lenkene nedenfor, slik at også de kan bli inspirerte?

Kommentarer