Uansett hvilken interiørstil du liker, så vil du alltid finne inspirasjonen du trenger på Instagram. Men med så utrolig mange profiler å velge mellom så kan det være vanskelig å vite hvor man skal begynne. Vi hjelper deg med å komme i gang og har plukket ut 14 av våre favoritter på Instagram som vil gi deg massevis av inspirasjon.

anettetalstad

Anette maler flotte fargerike bilder. Dette er noe som gjenspeiles i hennes ineriørstil. Er du glad i farger bør du absolutt følge henne!

by_betina

Norsk interiørstylist og blogger. Hun har fokus på trender samtidig som hun også forsøker å sette sin personlige vri på interiøret hun skaper.

gunnkmonsen

Gunn er visuell kreatør og fotograf. Hun har fokus på hverdagsøyeblikk og presenterer nydelige bilder av interiør i en nordisk stil.

egilfarstad

Egil tar bilder av sin egen leilighet som han viser frem på Instagram. Hans stil er skandinavisk og minimalistisk, med duse toner.

studiolindhjem

Studio Lindhjem består av paret Krisitin og Borgar. I tillegg til å vise frem bilder av sitt eget hjem, får vi også se ulike interiørprosjekter som de jobber med. Masse herlig inspirasjon. De er også vinnere av Norges Vakreste hjem i 2017.

trude_k_

Trude jobber som blomsterdekoratør og interiørkonsulent. Hun tar fantastisk fine interiørbilder og har en typisk nordisk og minimalistisk stil.

lenepedersen

Lene renoverer et gammelt murhus fra 1952 i Sandefjord i Norge og viser frem flotte bilder fra hele prosessen. Hun har en helt egen stil i litt mørkere toner.

34kvadrat

Emelie Ekman er svensk interiørblogger på Metro Mode og går under navnet 34kvadrat. Hennes stil er perfekt for deg som liker DIY og compact living. Interiørstilen går i hvitt og duse pasteller med en touch av kalde metaller og minimalistiske detaljer.

Trendenser

Frida Ramstedt står bak Trendenser.se som er nordens største interiørblogg. Her kan du få ispirasjon fra dagens trender men også hvordan man kan gjøre det mer personlig.

Inredningshjälpen

Hos Anette Gustafsson Greiff aka. Inredningshjälpen får du følge med på en persolig reise. Basen i hennes interiør er hvitt, men med innslag av pasteller og ulike stiler som hun bytter ut.

Daniellawitte

Daniella Witte har lidenskap for design, styling og fotografi som er naturligt vakkert! Hun skaper harmoni med å ta med seg naturen inn i hjemmet. Følg med på en av Sveriges mest leste interiørblogger med moderne stil og innslag av naturlige elementer.

Seventeendoors

Ulrikas profilnamn “Seventeendoors” kommer fra huset som er hennes hjem i Stockholm med 17 dører. Hun elsker den skandinaviske stilen i kombinasjon med bohemske innslag. Og det er akkurat den følelsen du får når du besøker hennes verden av interiør, reiser, mote, familie og hjem.

elsabillgren

Elsa beskriver seg selv som en “Vintage lover” og det kan man virkelig se. Ikke bare poster hun fantastiske bilder på Instagram men hun skriver også for Elle, er programleder og forfatter.

fixaodona

Hildur Blad jobber med ulike kombinasjoner av farger i interiør og har nylig flyttet inn i nytt hus. Her får du hverdagsinspirasjon og praktiske tips til hjemmet.

Vi håper vårt utvalg av Instagram-profiler kan være til inspirasjon når du selv skal gjøre noe med ditt hjem. Hvem er din favoritt? Fortell oss gjerne i kommentarfeltet under og glem ikke å dele denne bloggen med venner som er opptatt av interiør!

For å gi en personlig stil i ditt hjem kan du enkelt lage veggdekor med et bilde som passer til ditt interiør.

Kommentarer