gaver-innpakking-ideer

Vi vet at det er det som er inni som teller, men vi synes at utsiden også er ganske viktig.Derfor har vi kommet med syv kreative måter å pakke inn gavene dine på denne julen. De ser nesten for fine ut til å bli åpnet. (Nesten).

Hvis du fremdeles ikke har noe å pakke inn, kan du ta en titt på våre bildeprodukter og lage en gave som du vil bli glad for å gi bort. Eller se bloggen vår, hvor du vil finne mange kreative ideer og inspirasjon for å lage en helt unik gave som vil stå høyt på ønskelisten.

1 – Bilder som gavelapper

Bruk et bilde av personen som skal få gaven i stedet for en tradisjonell gavelapp. Det er en flott måte gjøre gaven personlig på, og mye morsommere enn det kjedelige gamle papiret og pennen.

Du trenger: bildefremkallinger, innpakningspapir 

2 – Lag et vintereventyr

Lag gaver som ser ut som de kommer rett fra et vintereventyr ved å legge til noen få ting. Du kan prøve med å lime litt kunstig snø på gavepapiret, og deretter legge til miniatyrstatuer fra klassiske julescener… Trær, snømenn, en slede. Denne er perfekt for å slippe fantasien løs, bare legg til noe som får deg i feststemning.

gaver-innpakking-ideer-vintereventyr

Du trenger: Gavepapir, saks, usynlig teip, kunstig snø eller bomullsdotter, små juletrær eller alt som kan minne deg om julen

3 – Det er helt naturlig

Naturlige elementer som kongler og blomster er flotte til pynt. Bruk dem i stedet for tradisjonelle bånd og sløyfer for en rustikk finish.

gave-innpakning-ideer-naturlig-1

Du trenger: innpakningspapir, kongler eller blomster

gave-innpakning-ideer-naturlig-2

4 – Det lille ekstra

Lag en pose av innpakningspapir til å ha foran på gaven, og putt noe lite inni. Vi elsker å gjemme godteristenger i dem for noe søtt lite ekstra.

gave-innpakning-ideer-konvolutt-1

Du trenger: innpakningspapir, godteristenger eller en annen liten gave

gave-innpakning-ideer-konvolutt-2

5 – God nok til å spises

Bli inspirert av velkjent julemat, og lag det til en unik gaveinnpakning. Julekake er lett… Bare pakk det som gave inn i brunt pakkepapir. Du kan deretter klippe ut noen istapper fra hvitt gavepapir og lime det på. Avslutt med en liten kvist misteltein.

gaver-innpakking-ideer-julekake

Dette trenger du: Ulike gavepapir, misteltein eller laurbærblad, usynlig teip, saks

gaver-innpakking-ideer-julekake-materialer

6 – Gøy med bretting

Lag origami-sløyfer og dekorasjoner for å gi gavene dine en lekker finish. Du kan også lage origami-gaveesker, som er overraskende enkelt.

gave-innpakning-ideer-origami-1

Du trenger: farget papir, innpakningspapir

gave-innpakning-ideer-origami-2

7 – Kartlegg den

Et gammelt kart over et sted dere har besøkt sammen er perfekt til å pynte opp gaven din. Lag en sløyfe av det for et omtenksomt touch. Enda bedre hvis du pakker inn en fotobok fra reisen deres.

gave-innpakning-ideer-kart-1

Du trenger: et gammelt kart, bånd

gave-innpakning-ideer-kart-2

8 – Gjør en skoeske ny

Ikke kast gamle skoesker… Bruk dem til å pakke inn gaver! Alt du trenger er å pakke inn skoesken med gavepapir (du kan bruke hvilket som helst gavepapir, men vi foretrekker et med enkelt mønster), skjær deretter ut et mønster i lokket. Det funker perfekt med bobler. Etter at du har skjært ut mønsteret, kan du dekke det til med farget cellofan slik at det ser ut som farget glass.

gaver-innpakking-ideer-skoeske-cellofan

Dette trenger du: Skoeske, farget cellofan, gave papir, usynlig teip, saks

gaver-innpakking-ideer-skoeske-cellofan-materialer

9 – Tavle

Kjøp litt tavlepapir for en morsom og unik måte å pakke inn gavene dine på. Du kan tilpasse den med personlige meldinger, skriblerier og det du måtte ønske.

gave-innpakning-ideer-kritt-papir-1

Du trenger: tavlepapir, kritt

gave-innpakning-ideer-kritt-papir-2

10 – Bli kreativ

Bruk små stempler for å skrive en personlig melding på pakken din. Dette fungerer best på matt innpakningspapir – som det gulbrune papiret vist ovenfor.

gave-innpakning-ideer-jul-stempel-1

Du trenger: bokstavstempler og blekk, matt innpakningspapir, ekstra papir for utklipp og bånd

gave-innpakning-ideer-jul-stempel-2

Hvis du fremdeles er tom for ideer, bør du kanskje bla igjennom nettstedet slik at du kan finne noe å pakke inn! Du kan bruke gaveguiden vår for å finne den perfekte gaven til noen, eller ta en titt i vår gavekatalog for flere ideer og inspirasjon.  Pakken din vil se like spesiell ut som gaven i seg selv.

Når du har pakket inn gavene kan du ta et bilde for dele med oss på Instagram ved å bruke emneknaggen #fotoknudsen slik at vi får se dine feststemte kreasjoner. Del også med familie og venner… Bruk ikonene nedenfor for å dele denne bloggposten på Facebook, Pinterest eller Twitter slik at også de du er glad i blir inspirert.

Kommentarer
Emner: