allfoto er nå blitt til fotoknudsen

Men du vil kjenne igjen det meste! Du vil finne en nettside med produkter, priser og designprogram slik du er vant til. Produktene vil ha samme gode kvalitet og menneskene på kundesenteret forblir de samme.

Opprett ny brukerkonto hos fotoknudsen og du er i gang.

×

Personvernerklæring

1. Introduksjon

«albelli» er en samlebetegnelse for albelli B.V. inkludert de tilknyttede selskapene albumprinter Holding B.V., albumprinter Services B.V., albumprinter Productions B.V., albumprinter.com B.V., albelli GmbH, albumprinter Norway AS, fotoknudsen AS og Resnap B.V. og de relaterte varemerker albelli, fotoknudsen, bonusprint, onskefoto og resnap.

Personvernerklæringen til albelli gjennomgår hvordan vi behandler personopplysninger fra kunder og besøkende på våre nettsteder. Denne Personvernerklæringen gir informasjon om behandlingen av personopplysninger hos albelli.

albelli er basert i Stationsplein 53-57 1012 AB Amsterdam, og for spørsmål om denne erklæringen eller om måten albelli håndterer personopplysninger for de ansatte, ta kontakt med Kundeservice. Kundeservice sin kontaktinformasjon er lett tilgjengelig på nettstedet vårt.
I denne Personvernerklæringen vil vi beskrive hvem vi er, hvordan og for hvilke formål vi behandler dine personopplysninger, hvordan du kan utøve dine personvernrettigheter, og all annen informasjon som kan være relevant for deg.

Vi har gjort vårt beste for at du skal få all informasjon i et tydelig og lesbart format. Hvis du allikevel skulle ha spørsmål angående vår bruk av dine personopplysninger etter å ha lest denne Personvernerklæringen, kan du selvfølgelig alltid kontakte oss gjennom kontaktinformasjonen som er oppgitt nedenfor.
Denne Personvernerklæringen kan bli endret med tiden. Den mest oppdaterte Personvernerklæringen publiseres på nettstedet vårt. Denne Personvernerklæringen gjelder fra 25. mai, 2018. De siste endringene ved denne Personvernerklæringen ble gjort den 14. mai, 2018.

2. Når gjelder denne personvernerklæringen?

Personvernerklæringen gjelder for albellis behandling av alle personopplysninger fra kunder og besøkende på dets nettsteder. Personvernerklæringen gjelder ikke for behandling av personopplysninger fra søkere eller ansatte relatert til deres ansettelsesforhold med albelli, – i disse forholdene gjelder andre erklæringer.

3. Hvem er ansvarlig for dine personopplysninger?

albelli er behandlingsansvarlig for alle personopplysninger som dekkes av denne Personvernerklæringen. Denne personvernerklæringen indikerer hvilke personopplysninger som samles inn og blir brukt, (behandlet), av albelli, og formålet med dette, og hvilke enheter eller personer opplysningene vil bli gjort tilgjengelige for. albelli kan dele dine personopplysninger med eksterne parter.

4. Hvilke formål har vi for å behandle personopplysningene dine?

Å skape og levere ditt fotoprodukt
albelli behandler dine personopplysninger for å kunne skrive ut og levere din ordre, inkludert din ordre, de bilder du har lastet opp, din ordrehistorikk, ditt navn, og din kontaktinformasjon. Vi behandler personopplysningene for å utføre kjøpsavtalen.

Foto-organisator og lagrings-tjeneste
Noen av albellis datterselskaper tilbyr kunder muligheten for å bruke en foto-organisator og lagrings-tjeneste, med varemerke minnebanken hos fotoknudsen.no og minbildbank hos onskefoto.se. Kunder kan registrere seg online for denne tjenesten, der de kan lagre digitale bilder som lastes opp via nettstedet eller appen. Personopplysningene behandles basert på samtykke fra kunden. Du kan kansellere tjenesten når som helst, og vi vil da slette dine opplysninger så fort som mulig.

Kundeservice
albelli behandler dine personopplysninger for at kundeservice skal kunne følge opp de spørsmål eller klager du eventuelt har, inkludert loggføring og registrering av all informasjon som er relevant for ditt spørsmål eller din klage, både over telefon, chat eller e-post. Dette inkluderer ditt navn, din kontaktinformasjon, og dine økonomiske opplysninger. albelli har legitim interesse ved denne behandlingen, i ønsket om å gi deg best mulig service.

Opptak av samtaler
albelli kan gjøre opptak av telefonsamtaler med våre kundeservice-agenter, for opplæringsformål, inkludert alle opplysninger som ble formidlet under samtalen, i alle tilfeller ditt navn og din kontaktinformasjon. Vi gjør dette på grunnlag av vår legitime interesse for å holde høy standard på våre servicetjenester.

Kundeforhold og markedsføring
For å sikre at våre produkter og tjenester oppfyller våre kunders ønsker, utfører vi analyser på bruken av vårt nettsted og salg av våre produkter og tjenester, inkludert opplysninger om din ordrehistorikk, kontakt med kundeservice, ditt navn, din kontaktinformasjon, og informasjon innhentet fra nettstedet. Vi kan også sende deg direkte markedsførings-e-post, SMS og direkte post, noe du kan melde deg av fra når som helst. I tillegg bruker vi segment-basert markedsføring i tillegg til markedsføring i sosiale medier, slik som på Facebook og Instagram. Vi utfører disse aktivitetene for å arbeide for våre legitime interesser for å sikre at våre produkter og tjenester oppfyller dine ønsker.

Smart-teknologi
For å sikre at våre produkter og nettsteder lever opp til kundenes forventninger, bruker vi algoritmer, Kunstig Intelligens, (AI), og maskinlæring for automatisert produktproduksjon, ved å analysere de opplastede bildene på vår server for dette formålet. Ved å automatisk skape produkter for våre kunder kan vi forkorte tiden det tar å skape et produkt fra måneder til minutter. Hvis vi ikke kan behandle opplysningene kan ikke enkelte albelli-varemerker lage fotoprodukter eller gjøre våre tjenester tilgjengelige. Behandlingen av personopplysninger for disse formål er for å kunne oppfylle kontrakten med deg.

For kontinuerlig utvikling av disse teknikkene, sporer vi endringer som er gjort ved fotoproduktene, for å kunne bruke teknikkene bedre. Behandlingen av personopplysninger for disse formål er for å gjøre det mulig for våre kunder å skape fotoprodukter og for å sikre et brukervennlig produkt og nettsted. Behandlingen av personopplysninger for disse formål er for den legitime interesse å sikre at våre produkter og nettsteder er så brukervennlige som mulig.

Overholdelse av juridiske krav
Vi kan behandle dine personopplysninger for å overholde lover og reguleringer, og dette kan inkludere ditt navn, din kontaktinformasjon og dine økonomiske opplysninger. Dette, kan, for eksempel, være tilfellet når det påligger oss skattemessige eller forretningsmessige forpliktelser. For å kunne overholde de relevante lover og reguleringer, kan vi behøve å dele dine personopplysninger med myndighets-institusjoner eller tilsynsmyndigheter.

5. Informasjonskapsler (cookies)

Vi samler også inn opplysninger ved bruk av informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små informasjons-filer som lagrer og henter ut informasjon om ditt besøk på dette nettstedet – for eksempel, hvordan du kom til vårt nettsted, hvordan du navigerte gjennom nettstedet, og hvilken informasjon som var interessant for deg.

Les mer om hvordan vi bruker informasjonskapsler på vår Erklæring om Informasjonskapsler.

6. Hvem har tilgang til dine personopplysninger?

Våre ansatte er kun autorisert til å ha tilgang til personopplysninger i den grad det er nødvendig for å utføre det gjeldende formål og for å gjøre sin jobb. Alle er bundet av konfidensialitet.
Vi bruker forskjellige sky-løsninger til våre behandlings-aktiviteter, for eksempel for lagring av de personopplysningene vi har. Vi har gjort påkrevde kontraktsmessige, tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre at dine personopplysninger kun er behandlet i den utstrekning en slik behandling er nødvendig. Tredjeparter vil kun behandle dine Personopplysninger i henhold til gjeldende lov.
Opplysninger som vi samler inn kan bli overført til vår sky-baserte lagring, som kan være basert på en server utenfor EØS. I slike tilfeller har vi forsikret oss om at vi har tilstrekkelige trygghetstiltak på plass.

7. Hvordan er dine personopplysninger sikret?

albelli har gjort tilstrekkelige trygghetstiltak for å sikre konfidensialiteten og sikkerheten for dine personopplysninger. Vi har implementert passende tekniske, fysiske og organisatoriske tiltak for å beskytte personopplysninger mot utilsiktet og ulovlig ødeleggelse eller utilsiktet tap, skade, endring, uautorisert deling eller tilgang, i tillegg til alle andre former for ulovlig behandling, (inkludert, men ikke begrenset til, unødvendig innsamling), eller videre behandling. Eksempler er IT sikkerhets-erklæringer, opplæring av ansatte og trygging av servere.

8. Hvor lenge oppbevares dine personopplysninger?

Dine personopplysninger vil bli fjernet eller anonymisert når dine personopplysninger ikke lenger er nødvendige for det som var formålet for innsamlingen av disse personopplysningene.

9. Hvordan kan du utøve dine personvern-rettigheter?

Du har rett til å be om tilgang til de av opplysningene dine som vi behandler, og, i visse tilfeller, korrigere og/eller slette personopplysninger. I tillegg kan du også ha rett til å begrense behandlingen av dine personopplysninger, rett til å motsette deg behandlingen, i tillegg til retten til portabilitet.

For å utøve dine rettigheter kan du ta kontakt med oss ved å bruke kontaktinformasjonen nederst i denne Personvernerklæringen. Husk at vi kan be om tilleggsinformasjon for å verifisere din identitet.

Hvis du har gitt samtykke til et visst formål, kan du trekke tilbake samtykket når som helst. Husk at denne tilbaketrekningen ikke virker bakover i tid. Du har også rett til å motsette deg behandling av dine personopplysninger som vi har basert på våre legitime interesser, for eksempel hvis du ikke lenger ønsker å motta direkte markedsførings-e-post. Du kan ta kontakt med oss ved å bruke kontaktinformasjonen nederst i denne Personvernerklæringen.

10. Kan du legge inn en klage?

Du kan legge inn en klage hos oss når som helst ved å kontakte vår kundeservice-avdeling. Du har også rett til å legge inn en klage hos datatilsynsmyndigheten, i Norge hos Datatilsynet, når du mener at vi ikke har håndtert dine personopplysninger på en skånsom og rettferdig måte.

11. Hvordan kan du kontakte oss?

Hvis du har spørsmål om hvordan vi behandler dine personopplysninger, kan du lese våre ofte stilte spørsmål eller kontakte vårt kundeservice.

Oppdater din nettleser her

fotoknudsen.no er basert på den nyeste teknologien. Dette gjør nettstedet enklere og raskere og bruke. Dessverre støtter ikke din nåværende nettleserversjon denne teknologien.