1. Home
  2. Fotokort
  3. Julekort

Julekort

Gjør julen ekstra spesiell med et personlig julekort. Det perfekte følget til dine julegaver.

Julekort

Julekort for 2020

Når kulda setter inn og julen står for døren, har du husket julekortene? Leveringen av disse er jo en av de få oppgavene Posten fremdeles har i vår nydigitale verden. Men selve kortene kan du lage selv på pc-en din og få de ferdige fra fotoknudsen.

Lag dine egne julekort

Noe av det spesielle med den norske julen er at vi lager den selv. Vi baker kakene, pynter treet og dekorerer huset med hjemmelagde juleting. Julegleden kommer gjennom disse forberedelsene. Noe av det som gir aller størst glede er å lage julekort. Lag dine egne julekort med designverktøyet fra fotoknudsen.

Lag et julekort selv og send det til nære og kjente. Inspirasjonskildene for ditt eget julebudskap er utallige. Lag julekort ut av fjorårets juletre eller ribbemiddag. Julekortet i 2020 kan også være et oppdatert familiebilde. Julekortene sender vi jo ofte til slekt og venner vi ellers ikke har så mye kontakt med. De setter sikkert pris på å få se barna vokse til.

Julekort med foto

Et julekort med bilde fra året som har gått er en glede å motta. Du har garantert et passende foto for julekort. Scann gjennom det rikholdige bildearkivet fra inneværende år mens du tenker «jul». Det kan selvfølgelig også være et gammelt bilde du er veldig glad i. Julen er også tidløs.

Julekort med foto av deg og familien er mye mer personlig enn en vilkårlig nisse som sp