Nå som våren har kommet kan vi nyte blå himmel, varmere vær og tanken på at sommeren er rett rundt hjørnet. Det er også et perfekt tidspunkt for å skape noen helt spesielle øyeblikk sammen med familien hjemme, og vi har noen supre ideer til enkle aktiviteter som passer for alle. Enten du vil fikse opp litt hjemme, lage en kokebok sammen med familien eller besøke noen av de beste museene i verden på nett, så har vi noen forslag som du helt sikkert vil sette pris på.

  • Lag nydelige fotoprodukter denne våren
  • 100% fornøyd-garanti
  • Raskt og enkelt å bestille på nett

Lag tematiske familiemiddager

Det finnes så mange muligheter for å lage litt moro ved middagsbordet, og hvorfor ikke la menyen inspireres av ulike temaer? Hvis du ønsker et internasjonalt tema kan du ha en taco- eller burritostasjon hvor alle lager en ingrediens til meksikansk aften, eller så kan jo alle lage sin egen italienske pizza. Eller du kan gjøre det litt mer avansert og la alle familiemedlemmene velge et spill, og så velge ut snack som dere spiser mens dere spiller. Å la alle i familien bidra med en matrett eller tilbehør er en super måte å være sammen på.

Besøk museer virtuelt

Noen av de beste museene og galleriene i verden er tilgjengelige for alle, bare et klikk unna. Mange av dem har interaktive fasiliteter som lar deg oppdage noen av menneskehetens utrolige bragder og kunstverk fra sofakroken. Vi har laget en liste over våre favoritter her: Besøk British Museum i London med ett klikk. Har du lyst til å besøke Musée d’Orsay i Paris? Hva med å ta en titt på National Museum of Modern and Contemporary Art i Korea? Se gjennom National Gallery of Arts og deres utstillinger i Washington, D. C.

Lag en familiekokebok

Alle i familien har sine signaturretter eller favoritter, så hvorfor ikke sette sammen noen av familiens beste måltider fra hver generasjon? Sørg for at bestemors hemmelige oppskrifter blir skrevet ned slik at de ikke blir borte. Det er også en super måte å sørge for at ungdommen lærer hennes tips og triks. For de som ikke har noen signaturrett, kan de finne frem oppskriften til favorittrettene sine. Hvis du bruker fotoknudsens redigeringsprogram på nett, kan du lage en personlig kokebok med familiens favoritter på en superenkel måte. Sjekk ut våre fantastiske forhåndsdesignede oppskriftsbøker for å komme i gang.

Frisk opp hjemmet ditt

Våren er tradisjonelt sett tiden for å få orden på ting og starte på nytt, og en av de enkleste måtene å friske opp hjemmet ditt på er å lage ny veggdekor. Vi har et stort utvalg av veggdekor, og du kan velge mellom alt fra aluminiumsplater til lerretsbilder som kan henges opp på veggen. De er kjempeenkle å lage i redigeringsprogrammet vårt på nett. Enten du har lyst til å gjenoppleve reisene dine, nyte noen ekstra spesielle familieøyeblikk eller helt enkel lage nydelig kunst til veggene dine, finnes det ikke noen enklere måte å friske opp et rom på.

Send personlige kort

Når du savner familie og venner er det å sende et personlig kort en hyggelig og omtenksom måte å holde kontakten på. Enten det er en spesiell anledning eller du bare har lyst til å fortelle at du tenker på dem, har vi det du trenger! Vi har også en rekke alternativer for å legge til personlige meldinger og ulike bildeoppsett, slik at du kan lage noe helt unikt som du kan glede dem med.

Huskelister og kalendere til familien

Sørg for at ingen i familien glemmer viktige datoer og hendelser i år med en av våre personlige fotokalendere. Ikke bare kan du velge hvilken måned du vil at kalenderen skal begynne med: I redigeringsprogrammet vårt på nett kan du også legge inn bursdager, jubileer, spillkvelder og andre viktige anledninger. I tillegg til at det holder hele familien organisert, er det også en fantastisk, personlig gave hvis du har lyst til å gi bort en hyggelig overraskelse.

En bakekonkurranse for familien

Lokk frem konkurranseinstinktet til familien med en bakekonkurranse. Velg lag og tema og sett en tidsfrist for å lage noen nydelige kaker som familien kan kose seg med etterpå. Du bestemmer hvem som skal være dommere, men det er ingen tvil om at de kan glede seg til jobben. Ikke bare vil huset bli fylt av nydelige dufter, men kameraet ditt vil også fylles med magiske øyeblikk som du kan sette inn i familiekokeboken.

Våren en en fantastisk tid å tilbringe sammen med familien, for både å gjenoppleve gamle minner og se frem til å skape nye. Enten du har lyst til å friske opp veggene med ny veggdekor, lage fotobøker av alt der morsomme dere gjør sammen eller lage en kalender du kan dele med dine kjære, kan du gå til hjemmesiden vår for å komme i gang.

Kommentarer