Lag fotobok med bildene dine fra Minnebanken

Av Fotoknudsen 23. mai 2024

Sørg for at alle dine bilder er trygt lagret med vår lagringstjeneste, Minnebanken. Det er superenkelt og du kan også raskt og enkelt lage flotte fotobøker direkte fra Minnebanken.

Hvis du er som oss og tar bilder hele tiden, så vil nok kameraet og mobilen være full av bilder. Når du har bilder av alle mulige hendelser og øyeblikk uten å organisere de, kan det være vanskelig å finne de bildene du trenger når du skal lage en fotobok. Da vil Minnebanken være et godt verktøy for deg. Da kan du få samlet alle bildene dine trygt på ett sted, og du kan raskt og enkelt lage fotobok direkte fra Minnebanken.

Minnebanken er en trygg og gratis lagringstjeneste som gjør det enkelt for deg å samle alle dine bilder på ett sted. Det er ubegrenset med lagringsplass og du kan dermed laste opp alle bildene fra mobil, nettbrett og PC. Ikke nok med det, du har tilgang til bildene i Minnebanken når som helst og hvor som helst!

Last opp alle dine favorittbilder i Minnebanken

Minnebanken gjør det utrolig enkelt for deg å ta vare på alle dine bilder på ett sted. Trygt og gratis. Du kan laste opp bilder fra din datamaskin ved å logge deg inn på fotoknudsen og gå videre til «Minnebanken» eller du kan registrere deg som ny bruker og sette i gang. Du kan også laste opp bilder til Minnebanken fra mobil og nettbrett. Alt du trenger å gjøre er å laste ned vår app for Minnebanken til iPhone eller Android. Det er ingen begrensning på hvor mange bilder du kan lagre og derfor kan du ta vare på alle dine favorittbilder i årene som kommer, trygt og sikkert i Minnebanken.

Når du er inne i Minnebanken er det enkelt å laste opp dine bilder, men om du trenger litt hjelp så har vi en liten guide som viser deg hvordan du enkelt kan laste opp og organisere bildene dine.

Hvordan organiserer Minnebanken bildene dine?

Når du har fått lastet opp bilder til Minnebanken, så vil de bli automatisk organisert for deg. Basert på informasjon i bildene som dato, klokkeslett og plassering, vil Minnebanken gruppere disse bildene i ulike hendelser og vise disse på en tidslinje. Du vil også få opp et verdenskart som viser alle stedene du har fotografert.

Hvordan sortere bilder i hendelser

Når bildene er lastet opp, hjelper Minnebanken deg videre med organiseringen. Basert på informasjon i bildene – om dato, klokkeslett og plassering – foreslår Minnebanken automatisk hvilke bilder som hører sammen og grupperer disse i ulike hendelser. Alle hendelser vil få et standardnavn med dato, men du kan enkelt gi hendelsen et nytt navn. Da kan du få samlet alle bildene fra en venns bryllup eller fra sommerferien på ett sted. Minnebanken gjør sorteringen for deg og du sparer tid på å organisere bildene dine.

Dersom du laster opp bilder som ikke inneholder informasjon om dato, klokkeslett og plassering, vil Minnebanken legge disse i en egen mappe som du finner under «bilder» i menyen til venstre. Her kan du enkelt legge til dato på bildene dersom du ønsker det.

Del minnene dine fra Minnebanken

Minnebanken gjør det enkelt for deg å dele dine favorittbilder. Dersom du ønsker at venner og familie skal få se dine beste bilder. Bildene kan deles via en offentlig link eller som en privat e-post. Men kun noen få klikk kan du dele bilder fra weekendturen med dine venner, eller bilder av den nyfødte kan deles med besteforeldrene til babyen.

dele bilder i minnebanken

Hvordan lage fotobok direkte fra Minnebanken

Minnebanken er ikke bare et sted du lagrer alle dine bilder, men du kan også lage din egen fotobok herfra! Det beste av alt er at det ikke tar lang tid, og om du laster opp mer enn 40 bilder samtidig så vil den automatisk generere en fotobok for deg.

Minnebanken velger ut de beste bildene fra ditt utvalg og lager fotoboken for deg. Det tar ikke lang tid og du vil få et varsel under notifikasjoner når den er klar. Da kan du ta en titt på resultatet, og dersom du ønsker å gjøre noen endringer eller legge til noen morsomme cliparts kan du enkelt gjøre dette på nett eller via nedlastbart fotobokprogram.
Fotobøker er perfekte til å samle alle dine beste øyeblikk og gjør det enklere å gjenoppleve alle minnene. En fotobok er fin å ha fremme på bordet i stuen og en flott gave å gi til en spesiell anledning. Du trenger ikke bare å lage fotobøker fra store begivenheter. Det som er så bra med Minnebanken er at den vil automatisk lage en fotobok også av hverdagsøyeblikkene dine. Så selv om du vanligvis kanskje ikke ville laget fotobok med bilder av kjæledyret ditt eller en koselig dag hjemme, så vil du kanskje se disse minnene i et nytt lys når du får de presentert i en fotobok.

Det er veldig enkelt å lage en fotobok i minnebanken, men vi har også laget en guide som forklarer deg i detalj hvordan du lager fotoboken raskt og enkelt fra Minnebanken. Men husk at fotoboken kun kan lages i nettversjonen av Minnebanken.

Fotobok med minner

Dersom du ønsker å ta vare på alle dine bilder på et trygt sted hvor du enkelt kan få orden på dine bilder, vil vi anbefale deg å teste ut minnebanken på nett eller du kan laste ned app for mobil. Prøv å lage en fotobok i Minnebanken på nett på din PC eller se hvor enkelt det er å lage en årbok av de beste bildene fra 2019 eller 2020 i Minnebanken.

Ønsker du å dele denne bloggen sosialt med dine venner? Klikk på ikonene under.