Alt du trenger å vite om våre premium fotobøker med layflat-innbinding

Av Fotoknudsen 1. september 2023

Gjør det beste ut av bildene dine med våre fotobøker med Layflat-innbinding. Vi har satt sammen en kort introduksjon til hva Layflat-innbinding er og hvordan du aller best viser fram bildene dine.

Vår Layflat-innbinding vil ta ditt fotobokdesign til et høyere nivå. Bildene dine løper sømløst over to sider og dette gjør den perfekt for de beste landskapsbildene dine. Her gir vi deg noen gode tips om hvilke bilder du kan bruke, hvordan du kan lage fotoboken din og hvordan du best mulig kan vise den fram hjemme hos deg selv.

Hva er en Layflat-innbinding?

I en Layflat-innbinding bruker vi en kombinasjon av unike innbindingsteknikker som ikke bare tar bort midtfolden fra fotobøkene, men som også lar sidene åpne seg helt flate. Våre fotobøker med Layflat-innbinding har også et spesialpapir som er tykkere enn det er i våre vanlige fotobøker. Og fordi det ikke er noen fold midt på, vil bildene dine fremkalles sømløst fra venstre til høyre.

Når bør jeg bruke Layflat-innbinding?

En Layflat-innbinding vil se fantastisk ut, uansett bilder, men det er noen bilder som garantert vil skinne litt ekstra når de vises fram i denne fotoboken.

Landskaper
Få mest mulig ut av feriebilder og vakre solnedganger ved å vise dem fram sømløst over to hele sider. Her vil dine flotteste landskapsbilder garantert imponere.

What-is-layflat-premium-group-shots

Gruppebilder
Alt fra bursdagsfester til brylluper – de bildene du setter mest pris på er gjerne de som også inkluderer alle gjestene. Med vår Layflat-innbinding er det ingen av dem som forsvinner i folden.

Collage
I en Layflat-innbinding kan du også samle alle de beste øyeblikkene dine i en collage. Ta vare på alle typer bilder fra familieferier til konfirmasjonsfester og sett dem sammen til en collage som flyter sømløst fra venstre til høyre.

Hvordan lager jeg en fotobok med Layflat-innbinding?

Du kan velge Layflat-innbinding i fotobokprogrammet, både offline og online. Her vil du få muligheten til å velge denne funksjonen når du begynner å lage, eller du kan legge den til senere under alternativet ‘Ekstra’.

Hvilken størrelse bør jeg velge på fotoboken?

Våre fotobøker i Layflat-innbinding er tilgjengelige med stivt omslag i en rekke størrelser: Våre fotobøker i Layflat-innbinding er tilgjengelige med stivt omslag i en rekke størrelser:

  • Stående L 21 x 28 cm
  • Kvadratisk L 21 x 21 cm
  • Kvadratisk XL 30 x 30 cm
  • Liggende L 28 x 21 cm
  • Liggende XL 39 x 29 cm

Hvordan vise den fram hjemme

Det fine med Layflat-innbindinger er at du kan gjøre dem så personlige du vil, også for at de skal ta seg flott ut hjemme. Du kan ha den liggende åpen på salongbordet for å vise fram det beste øyeblikket ditt, eller gi den hedersplassen på et bokstativ og vise fram forskjellige sider med noen måneders mellomrom.

Ønsker du flere tips om hvordan lage fotobok – les bloggen vår om tre enkle måter å lage fotobok på. Vil du gjøre fotobøkene dine ekstra spesielle? Legg til glansede sider, og når fotoboken din er ferdig kan du dele et bilde av kunstverket ditt med oss på sosiale medier, og tagge bildet med #fotoknudsen.

Start nå