Vi er er nå godt igang med oppkjøringen til jul, og har du ikke begynt å tenke på hvilke gaver du skal kjøpe i år, bør du skynde deg. Her hos fotoknudsen vet vi at våre fotoprodukter kan være den perfekte gaven til kvinnene i ditt liv, enten det er til bestemor, din kjæreste, søster eller mor. Så vi har laget noen flotte gaveideer som kanskje kan inspirere julehandelen din.

  • Lag fantastiske fotoprodukter med fotoknudsen
  • 100% fornøyd-garanti
  • Quick and easy to order online

En kokebok til bestemor

Ingenting er bedre enn maten til bestemor. Vi blir sultne bare ved tanken, faktisk. Mat er en så viktig del av julefeiringen, og du vet at hele din utvidede familie vil spise ihvertfall en av oppskriftene hennes når de setter seg ned til middag. Denne julen, hvorfor ikke overraske henne med hennes helt egen kokebok? Akkurat som familien Solbakken gjorde med bestemor Siri. Snakk med familien din for å finne oppskriftene på så mange av spesialrettene hennes som mulig, legg til alle bildene du kan finne av henne og familien i selskaper, bryllup, dåp og bursdager fra årenes løp. Akkurat som bestemor Siri gjorde, vil din bestemor også elske det…

Veggdekor til søsteren din

Ingen forhold er som det du har til søsteren din. Som noen som har kjent deg hele livet ditt, tror hun sikkert at hun har gjettet nettopp det du kommer til kjøpe til henne til jul. Så gi henne en total overraskelse med fenomenal veggdekor som hun ikke forventer. Grav frem favorittbildene dine av dere to og lag noe fantastisk. Du kan velge mellom et utvalg forskjellige materialer å trykke på — fra lerret til aluminiumsplate, så tenk på hva som vil se flott ut på veggene hennes. Hvis du ikke her helt sikker på hva som vil passe best, sjekk vår ultimate guide til veggdekor her.

Hjelp mor

Hjemmet ditt ligner sikkert endel på Smiths hjem. Ingen er så flink til å sjonglere ting som mor. Ikke bare passer hun på den travle timeplanen sin, men holder også øye med alle andre sine. Hvor ville vi vel vært uten henne? Mor en en sann superhelt og vi synes at en av våre nye fotoknudsen planleggere for neste år, vil være den perfekte gaven til henne. Som alle våre produkter kan planleggeren tilpasses helt og, i tillegg til å legge til dine egne bilder, kan du også legge til bursdager, datoer og begivenheter som betyr noe personlig for henne. Vi elsker deg, mor.

Fremkall bilder til kjæresten din

I en verden av digitale bilder er det å gi noen faktiske, fysiske bilder en meget original gave. Derfor tror vi at kjæresten din vil elske det. Det viser at du har virkelig lagt tanker i presangen hennes, det er en unik gave å gi, og vil garantert imponere. Finn frem bilder av store eller små øyeblikk i forholdet deres og sett sammen en serie av deres mest spesielle perioder. Du må selvsagt ikke fortelle henne hvor enkelt det er å fremkalle dine egne bilder med våre mobilapper for iOS eller Android. Du kan bestille bildene dine på få minutter.

Superhelt-fotobok til en super datter

Våre barns kreative energi er utrolig — det er noe vi alltid bør feire. En av våre favorittideer til å lage en fotobok for et barn er å bruke et superhelt-tema. Lille Emma i familien Solbakken er fullstendig oppslukt av superhelter. Datteren din også? Det er noe som du lett kan lage for henne denne julen. Bare velg ett av våre kule forhåndslagde oppsett — vi anbefaler tegneserieboken. Du kan lage din egen historie, legge til dine egne bilder, lage snakkebobler, bruke vårt store utvalg av clip-arts, og til og med klassiske tegneserieeffekter…BOOM! Datter din kommer å elske det.

En bok til en bestevenn

Bestevennen din er rett og slett din bonussøster. Hun er den du valgte selv og noen du kan snakke med om absolutt alt. Du har sikkert massevis av bilder av alle turene dere har tatt, festene dere har vært på, og eventyrene dere har hatt — vi synes at det å sette alle i en fantastisk fotobok ville være en formidabel gave for dem denne julen. En perfekt måte å feire vennskaper deres. Hvis du er litt usikker på hvordan du lager en fotobok, prøv et av våre fantastiske forhåndsdesignede temabøker, som alle kan tilpasses helt. De gjør at det veldig lett å lage boken din, alt du trenger er å legge til bildene dine, clip-arts, vitser og sitater. For å få noen gode råd om hvordan du bruker våre temabøker, sjekk bloggen vår her.

Julekort til en kollega

Vi tilbringer så mye tid sammen med kollegaene våre at de blir nærmest familie nummer to. Selv om du kun har sett dem på videkonferanser i det siste, er de fortsatt en spesiell del av livet ditt, og å sende dem et ordentlig julekort er en fin gest i en virtuell verden. Ingen har så stort utvalg i kort som fotoknudsen — vi har noe for enhver anledning og vårt julekort-utvalg er fantastisk. Kortene våre kommer i alle mulige fasonger, størrelser og utførelser. De kommer i 10-pakninger (en til all i avdelingen) og konvolutter er også inkludert.

Vi håper at disse julegavene hat inspirert deg til å lage noe spesielt til din mor, bestemor, søster, bestevenn, datter eller arbeidsvenner. Alle våre fotoprodukter kan tilpasses, enten du bruker et av våre forhåndsdesignt eller starter med et blankt lerret, så det betyr at uansett hva du lager så blir det en helt unik presang. Alt du må gjøre for å fullføre julehandelen er å klikke på knappen nedenfor.

begynn å lage

Kommentarer