Enten du skal lage en kalender til deg selv eller vil gi bort en i gave, har vi et stort utvalg av eksklusive design som garantert vil gjøre deg fornøyd, uansett hva du liker. Vi har satt sammen en rask og enkel guide om hvordan du enkelt kan lage din egen personlige fotokalender.

1. Hvem er den til?

Det høres kanskje opplagt ut, men det er viktig å tenke på at kalenderen skal passe til mottakeren. Hvis den er til deg selv kan ganske enkel bare velge de stilene og oppsettene som du syns ser finest ut. Men hvis den er til en venn eller et familiemedlem bør du tenke litt på hvilken stil og design som passer til deres personlige smak.

2. Velg en størrelse

Det neste punktet er enkelt – velg en størrelse. Nytt i år er våre A3-kalendere, men vi har også A4, A4 dobbel og kvadratisk. Tenk på hvor kalenderen skal henge – hvis det er en stor, åpen vegg blir kanskje A4 litt lite, slik at det er bedre å velge A3.

3. Velg et design

Med over 37 eksklusive design å velge mellom, vil du helt sikkert finne en stil som passer for deg, dine venner og familiemedlemmer – inkludert både minimalistiske og tradisjonelle, samt moderne temaer. Men hvis du er en ekspert på design eller har lyst til å skape din egen personlige stil, kan du lage en helt egen kalender med vårt store utvalg av designelementer.

4. Last opp bildene dine

Dette er kanskje det aller viktigste steget – hvilke bilder vil du vise frem de ulike månedene? Hvis kalenderen er til deg selv kan du velge viktige hendelser eller minneverdige øyeblikk fra hver måned i det foregående året, slik at du kan hygge deg med minnene. Men du skal ikke tenke at det finnes begrensningner for hva du kan velge – det er din kalender og hvis du vil vise frem menneskene og stedene som er viktigst for deg i tilfeldig rekkefølge, så bare kjør på!

5. Vær kreativ

Når du har valgt forhåndsdesignet og plassert alle bildene dine kan du prøve å eksperimentere litt med de flotte tilleggsvalgene våre.

Hendelser

Du kan legge til viktige hendelser gjennom året, som for eksempel bursdager, jubileer og bryllup, for å gi designet ditt en praktisk touch.

Bakgrunner

Redigeringsprogrammet vårt har en kjempefin funksjon som matcher bakgrunnsfargen med bildet på siden. Prøv den og se hva du syns.

Illustrasjoner

Ta en titt på utvalget vårt av cliparts, som du kan legge til hvor du vil i designet ditt. De er supre for å gi bildene dine det lille ekstra.

Rammer

Bildene dine trenger ikke å rammes inn med et klassisk kvadrat eller rektangel – redigeringsprogrammet vårt har massevis av unike rammeralternativer som du kan velge mellom.

Masker

Hvis du er litt dristig kan du prøve en av maskene våre – som gir bildet en slags utklippseffekt – for å se hvor virkningsfulle de kan være.

Beskjeder

Du kan legge til tekst eller beskjeder gjennom hele kalenderen – som for eksempel en notis om hvor bildet er tatt, eller en kjærlig hilsen til den som får kalenderen

6. Tid for å se i gjennom

Vi er nesten klare for å bestille! Nå er det tid for å gå gjennom hver enkelt side slik at du er sikker på at alt er som det skal. At du har de riktige bildene, at datoene er riktige og at du er fornøyd med designet. Kanskje du bør spørre en venn eller et familiemedlem om å ta en titt også – det er alltid godt med et ekstra blikk!

7. Bestill

Og så er det tid for å sette seg godt til rette og slappe av – du har gjort jobben din. Så snart du har trykt på bestillingsknappen vil vi gå i gang med å produsere den personlige kalenderen din og få den sendt i posten til deg. Sett på kaffen – det har du fortjent!

Kalendere er alltid et godt kjøp, men en personlig kalender er noe helt spesielt. Du eller dine kjære vil glede seg over den i et helt år og det er en flott måte å se tilbake på de fineste øyeblikkene sammen på. Er du klar for å komme i gang?

 

Lag en personlig kalender nå

Kommentarer