Se gjennom katalogen vår

I år vil jeg…

…Lage en årbok med alle favorittbildene

Få orden på bildene og lag en fotobok med alle favorittøyeblikkene fra 2017. Du kan lage boken i kronologisk rekkefølge, og bruke en dobbeltside for hver måned. I tillegg til ferier og større anledninger, så husk også å inkludere alle de små øyeblikkene.

…Sende flere kort

I en tid med sosiale medier, chat og mobil, så er det noe helt spesielt med det å få noe levert hjem i postkassen. Få frem smilet hos noen i år, og lag personlige kort med bildene dine. Med over 300 forhåndsdesignede kort å velge mellom har det aldri vært enklere å sende en personlig hilsen.

…Omgi meg selv med vakre bilder

Velg ut dine favorittbilder fra året som gikk og få dem stort opp på veggen med vår veggdekor. Det gir umiddelbart en god stemning i hjemmet. Du kan også lage en collage ved å sette sammen mange fine øyeblikk fra din kamerarull.

Bestill produktene

…Være enda mer kreativ

Fremkall bilder i ulike størrelser og formater. Vi elsker forstørrelser og retro bilder med farget kant. Vær kreativ og lag dine egne bildeholdere og rammer.

…Endelig få orden

Gjør 2018 til det året du aldri glemmer en bursdag eller en viktig anledning. Lag en personlig fotokalender og heng den opp hjemme, og føl deg tilfreds hver gang du blir minnet på en spesiell begivenhet.

…Vise noen at jeg er glad i dem med en liten oppmerksomhet

Lag en personlig kopp med bilde til en du er glad i, da vil de tenke på deg hver gang de tar en slurk. Det er de små gavene som får frem de store smilene.

Bestill produktene

Kommentarer