Synes du det er vanskelig å finne på spennende julegaver? Hva med å lage en personlig månedskalender med dine beste bilder?

En fotokalender er en perfekt gaveidé. Den varer et helt år, er praktisk, nyttig og personlig. I tillegg vil dine nære og kjære garantert sette pris på en personlig månedskalender som både varmer og imponerer.

Se hele vårt utvalg av månedskalendere her.

Månedskalender – en perfekt julegave

En fotokalender med minimum tolv av dine beste bilder vil ikke bare bli nyttig for å holde styr på detaljer som bursdager, fridager, ferier og høytider, men med dine beste blinkskudd kan kalenderen også bli et minne for livet fordi man gjerne samler på kalenderen når året er omme. Når det i tillegg er rom for å legge til egen tekst, finnes det nesten ikke grenser for hvor kreativ du kan være, eller hvem det passer å gi en kalender til.

Tips til hvem du kan overraske med månedskalender til jul:

En god venn eller vennegjengen

Bruk bilder fra en ferie dere har hatt sammen eller finn morsomme vennebilder dere har liggende på Facebook. Du kan også legge inn datoer for månedlige sammenkomster for året som kommer, og krydre med internhumor i teksten under bildene. På denne måten har du gitt en venn eller vennegjengen en gave som er både morsom og personlig.

Den perfekte gaven til besteforeldre

En månedskalender fylt av barn og barnebarn er en populær gave til besteforeldre. Bruk bilder fra året som har gått, og fyll inn med morsomme og fine bilder fra både hverdager, ferieturer og festdager. Du kan sette inn viktige datoer og bursdager, og kanskje til og med krydre kalenderen med morsomme barnesitater, små dikt eller historien bak bildene. Det er også mulig å legge tekst direkte inn på merkedagene. På den måten vil bursdager eller andre viktige begivenheter i familien aldri bli glemt. Bilde av bursdagsbarna kan for eksempel også legges inn som hovedbilde i riktig måned i kalenderen.

Lag en god start på dagen
Kjenner du noen som har et helt spesielt år foran seg, eller som trenger litt ekstra motivasjon i hverdagen? Lag en kalender med oppløftende ord, og legg i tillegg inn aktiviteter eller morsomme merkedager. Visste du for eksempel at den internasjonale latterdagen er første søndag i mai, eller at 25.mars er den internasjonale vaffeldagen? Gjør kalenderen ekstra spennende ved å legge inn slike artige begivenheter.

Overrask din kjære med en månedskalender
Blir du stresset av å tenke på hva du skal finne på til din andre halvdel i år? Selv din kjære kommer til å sette pris på en månedskalender. Finn frem bilder som passer med årstidene, og krydre det med dikt eller ord fra hjertet. Her kan du også leke deg med å legge inn egne merkedager, eller sette av datoer hvor dere skal gjøre noe annet hyggelig sammen. Grav gjennom gamle bilder og minner for å finne inspirasjon. I en travel hverdag kan noe så enkelt som en personlig kalender minne dere begge på hvor mange minner dere har sammen, og hvor viktig det er å sette pris på hver dag.

Lag en aktivitetskalender til familien
En oversiktlig kalender er et uunnværlig verktøy i en travel familiehverdag. Barna skal en ting, du skal noe annet og det er mange aktiviteter å huske på. Enten du lager en kalender med mye plass til å skrive ned daglige gjøremål eller skriver inn aktivitetene på forhånd, kan du være sikker på at en kalender i julegave til hele familien blir et høyt verdsatt verktøy. En aktivitetskalender med bilder blir også som en dagbok du kan spare til senere, med bilder av barna og en oversikt over hva dere gjorde hver dag i året som gikk.

Lag og bestill en månedskalender her.

Kommentarer