Norsk flagg

17. mai er uten tvil en av de dagene i året hvor det blir tatt mest bilder. Det er kanskje en litt annerledes feiring i år, men motivene kommer nok som perler på en snor også i år. Kanskje planlegger dere aktiviteter med venner og familie, eller kanskje det blir en tur på fjellet med flagget i sekken? Før du vet ordet av det har du mobilen full av fine øyeblikk fra denne dagen.

Men hva gjør du hvis du er så uheldig at du mister eller ødelegger mobilen? Du mister ikke bare muligheten til å kommunisere og all informasjonen du har lagret på telefonen, du mister også 17. mai-bildene du har tatt så langt – og ikke minst alle de andre bildene som var lagret på mobilen. Å miste uerstattelige bildeminner er rett og slett veldig trist og frustrerende. Nettopp derfor har vi i fotoknudsen laget en løsning som sikrer bildene dine dersom du skulle miste eller ødelegge mobilen din. Ved å laste ned vår Minnebank-app gratis på mobilen din, kan du enkelt sørge for manuell eller automatisk opplasting av bildene du tar til appen. På den måten sikrer du bildeminnene dine på en trygg og god måte.

Minnebank-appen enkel å bruke

Bildene du laster opp i Minnebanken-appen blir trygt lagret på din konto i bildelagringstjenesten Minnebanken på fotoknudsen.no. Appen er helt gratis, og den gjør det mulig for deg bevare bildeminnene dine direkte fra iPhone, iPad eller Android.

Minnebanken på mobil

Last ned Minnebanken fra App Store her.

Last ned Minnebanken fra Google Play her.

Få orden på bildene dine i Minnebanken

I Minnebank-appen vår vil du få opp bildene dine på en oversiktlig tidslinje. Appen vil hjelpe deg ved automatisk å foreslå hvilke bilder som hører sammen og gruppere disse i ulike hendelser. Du kan velge å laste opp bilder til Minnebanken når det passer deg, eller du kan skru på funksjonen for automatisk synkronisering, slik at bildene dine til enhver tid blir sikkerhetskopiert i Minnebanken.

Les mer om Minnebank-appen her.

På jakt etter gode fototips også? Få tips til hvordan du kan ta de beste 17.mai-bildene her.

Minnebank-appen er koblet med nettversjonen

Minnebanken-appen er koblet sammen med den nettbaserte versjonen av Minnebanken på fotoknudsen.no. Det betyr at du kan bruke appen til å overføre mobilbildene dine, og nettversjonen til å overføre fra datamaskin eller nettbrett. Det gjør det enkelt å få samlet alle bildene du har på ett og samme sted. Skulle noe skje med mobilen, pc-en eller nettbrettet, er bildene dine sikret på et trygt sted.

Minnebanken på PC og mobil

Del bilder fra dagen med venner og familie via Minnebanken

Minnebanken er perfekt for å dele bilder fra store begivenheter. Du kan enkelt lage en mappe på forhånd i Minnebanken og dele en QR-kode med link til de du skal være sammen med på dagen. Les mer om hvordan du kan dele bilder trygt med Minnebanken

Dele bilder med venner og familie

Gjør noe kreativt med bildene fra 17- mai

Tar du et flott bilde av barna i finstasen, eller kanskje et litt morsomt og actionfylt bilde fra aktivitetene, er det jo gøy å gjøre noe ekstra ut av slike minner. På fotoknudsen.no kan du på en enkel måte lage noe flott med bildene som allerede ligger lagret i Minnebanken. Muligheten du nå har til å lage unike og personlige bildeprodukter er mange. Du kan lage fotobok, fremkalle og forstørre bilder og lage noe fint til huset ved å fremkalle bilder på et lerret, aluminiumsplater eller en skumplate. Mulighetene er mange, så sørg for at dine beste 17. mai-bilder får den oppmerksomheten de fortjener! Ta en titt her for å se hvilke bildeprodukter du kan lage hos fotoknudsen.

17.mai bilde på lerret

Les mer om Minnebanken her.

Nøl ikke med å kontakte oss hvis du står fast og har spørsmål om Minnebanken. Kontaktinformasjon til vårt kundesenter finner du her.

Fotokonkurranse fotoknudsen

Fotokonkurranse fotoknudsen


Delta i vår fotokonkurranse

Kommentarer