fotoknudsen Minnebanken

Konkurransen er nå avsluttet og vinner er trukket.

Hos fotoknudsen kan du enkelt og sikkert lagre alle dine bilder. Minnebanken er en bildelagringstjeneste vi har tilbudt i mange år, som gjør at våre kunder enkelt og trygt kan ta backup og holde oversikt over alle sine bilder. Vi nærmer oss snart 550 millioner lagrede bilder for våre kunder. Les mer om Minnebanken

Lagre bilder og delta automatisk

Dersom du laster opp og lagrer bilder i Minnebanken i perioden 1. august til og med 30. september 2017 er du automatisk med i trekningen om å vinne en iPhone. Vi trekker en tilfeldig vinner som har lastet opp i denne perioden. Vinneren vil være en av de som har lastet opp bilder innenfor oppgitt konkurranseperiode, og vinneren annonseres i våre markedsføringskanaler 2. oktober 2017.

Minnebanken mobilapp

Bildelagring med Minnebanken mobilapp

Bildene du laster opp i Minnebanken-appen blir trygt lagret på din konto i bildelagringstjenesten Minnebanken på fotoknudsen.no. Appen er helt gratis, og den gjør det mulig for deg bevare alle bildene dine direkte fra mobilen. Minnebanken-appen er koblet sammen med den nettbaserte versjonen av Minnebanken på fotoknudsen.no. Det gjør det enkelt å få samlet alle bildene på ett og samme sted. Skulle noe skje med mobilen, pc-en eller nettbrettet, er bildene dine sikret på et trygt sted.

Last ned Minnebanken fra App Store her.

Last ned Minnebanken fra Google Play her.

Vilkår for konkurransen

fotoknudsen nærmer seg 550 millioner lagrede bilder i Minnebanken. Dersom du laster opp bilder til vår lagringstjeneste Minnebanken i perioden 1. august til og med 30. september vil du automatisk være med i trekningen av en iPhone 7 med 4,7 tommers skjerm og 32 GB lagringskapasitet i valgfri farge. Vinneren vil være en tilfeldig av de som har lastet opp bilder innenfor oppgitt konkurranseperiode, og annonseres i våre markedsføringskanaler 2. oktober 2017. fotoknudsen forbeholder seg retten til å endre konkurransen og vilkårene som gjelder for den når som helst under konkurranseperioden.

Kommentarer