Peter Kihlman, bedre kjent som «Pappahjerte», skribenten bak bloggen med samme navn, fikk i oppdrag av oss å lage en fotobok med årets ferieminner.

– Jeg har aldri laget en fotobok før, men nå som jeg først har prøvd skal jeg lage fotobok av absolutt alt, skriver Kihlman på bloggen sin.


MINNER: En fotobok gjør det lettere å dele årets ferieminner eller andre hendelser med venner og familie. Boken lager du enkelt på nettsidene til fotoknudsen eller i applikasjonen. FOTO: Peter Kihlman

Så enkelt lager du din egen fotobok

Som mange andre, liker Peter å ta bilder av hyggelige øyeblikk på ferieturen. Av barna, maten, badebassenget, solnedgangen, venner og kona. Men hva gjør man som regel med bildene etter at øyeblikkene er fanget?

– Vi lar dem ligge på PC-en, mobilen eller en harddisk. Og der blir de liggende. Og det er så trist, for hvorfor i all verden skal du ta fine bilder hvis du ikke skal vise dem frem?

Peter sin klare oppfordring er derfor å lage en samling av minnene dine. Og ikke bare på mobilen der du må klikke deg gjennom 300 bilder før du kommer frem til det bildet du gjerne ønsket å vise frem.

– Gjør noe med bildene dine. Med hjelp fra fotoknudsen lager du raskt en kjempefin fotobok med dine aller beste bilder. Det er utrolig mye enklere enn jeg hadde sett for meg. Gøy er det også. Og når fotoboken dukker opp i postkassen noen dager senere – elsk, skriver han.

Fotoboken er også den perfekte gaven til familie og venner.


BILDER: Ved hjelp av programmet på nettsidene lager du enkelt din egen fotobok. Velg ut favorittbildene og sett dem rett inn på sidene. Her ser et glimt av fotoboken til Pappahjerte. FOTO: Peter Kihlman


MOBIL: Du kan også lage fotoboken direkte på mobilen med fotoknudsen sin applikasjon for Android og IOS. FOTO: Peter Kihlman

Pappahjerte sine seks gode grunner til å lage fotobok

• Ved hjelp av fotobokprogrammet lager du raskt og enkelt din egen fotobok
• Du kan jobbe online og laste ned fotobokprogrammet på PC/Mac eller du kan jobbe på mobilen via en egen applikasjon.
• Bla deg gjennom bildene fra ferien, velg de beste og sett dem inn i fotoboken.
• Sidene er superenkle å tilpasse, både i bildestørrelse og antall bilder per side.
• Legg til tekst på 1-2-3.
• Klarer du ikke velge bort bilder? Legg til flere sider, så har du mer å gå på.

– Nå har vi endelig en verdig samling av sommerens beste minner i en glanset fotobok. Helt super å vise frem til slekt og venner. For ikke å snakke om i årene som kommer, skriver han.

Les hele innlegget og se flere bilder fra fotoboken til Pappahjerte på bloggen hans (lenke til publisert blogginnlegg), eller gå direkte inn på nettsidene og kom i gang med din egen fotobok.

Bruk fotobokprogrammet på nettsidene til fotoknudsen eller laste ned fotoknudsen sin applikasjon for iPhone eller Android.


FOTO: Peter Kihlman

Kommentarer