Kunden i rampelyset

Hva var det som gjorde at du ønsket å lage en fotobok?
Jeg har alltid vært glad i fotobøker. Det er jo ikke til å legge skjul på at det kan bli kostbart å lage veldig mange fotobøker, men jeg lager et par faste i året, samt noen ekstra når vi er på ferie. Jeg liker også veldig godt å fremkalle bilder og lime inn i album.

Var fotoboken en gave, eller laget du den til deg selv?
Fotoboken som jeg viser frem her, var en julegave til barna mine. De får en ny fotobok hvert år hvor vi har samlet sammen de fineste minnene fra året som gikk.

fotobok fra fotoknudsen

Kan du fortelle oss litt om bildene du har brukt i fotoboken?
Når jeg skal plukke ut bilder til fotoboken, går jeg gjennom alle bilder og tenker gjennom spesielle hendelser fra året som er gått. Jeg ønsker ikke å fylle opp boken med altfor mange bilder, og prøver derfor å finne noen få gode bilder som passer til de anledningene som jeg trekker frem i boken.

fotobok familie

Hvorfor valgte du å lage fotoboken på fotoknudsen.no?
Jeg har alltid brukt fotoknudsen.no til å lage bildeprodukter, og har alle mine bilder lagret i Minnebanken. Jeg har også lastet ned Minnebanken-appen på mobilen slik at jeg får overført alle mine mobilbilder direkte til Minnebanken.

Når jeg skal lage fotobok foretrekker jeg å jobbe på en litt større skjerm, da det er litt vanskelig å lage på mobil. På sikt ønsker jeg også å bruke mer tid på mobilappen og teste ut å lage fotobok også på mobil.

Har du noen gode tips til andre som ønsker å lage fotobok?
Hvis jeg skal komme med noen tips så må det være å sette av god tid. Det trenger man om man skal lage en ekstra fin fotobok. Det er mange finesser man kan bruke i tillegg til tekst og bilder.

Fotobøker som barna elsker

Vi har fotobøkene stående lett tilgjengelig i stuen og guttene våre elsker å titte i dem. Som sagt lager jeg ofte fotobøker, men fremkaller også bilder og limer inn album. I et album har jeg ofte flere bilder enn i en fotobok. Dette er nok fordi jeg bruker litt mer tid på å gjøre fotoboken gjennomført og bruker færre bilder. Det virker som om barna mine liker best å se i fotobøkene fordi de lettere finner igjen de bildene de ønsker å se på i disse.

fotobok bursdag

De syns det er ekstra gøy når jeg har lagt inn tekst eller bilder av ting de har laget i fotoboken, spesielt på de sidene hvor jeg viser frem bursdagen deres.

Vi mistet min lillebror sommer 2015, og etter dette har det blitt enda viktigere for meg å ta vare på alle de gode minnene. Jeg lager ikke bare fotobok, men fremkaller også bilder på blant annet lerret. Vi er veldig glade i å dekorere med bilder.

fotobok innsider

Hvilket bildeprodukt ønsker du å lage når du skal benytte deg av gavekortet du har vunnet?
Jeg kommer til å bruke gavekortet på julekort og julegaver som jeg bestiller hvert år, og kanskje lage en ekstra stor fotobok fra året 2017. Jeg skal også lage en fotokalender med bilder til resten av familien. I løpet av sommeren håper jeg at jeg kan få tatt et fint bilde som jeg kan få forstørret opp på lerret. Bestevenninnen min skal gifte seg til sommeren, så kanskje årets julegave til henne blir et brudebilde på lerret fra fotoknudsen.

Kommentarer