instagram-bilder-blir-levende

Instagram er det stedet der vi legger de beste bildene våre, og det er nesten galskap at de bare skal være der. Vi har tenkt på 9 måter du kan gi liv til Instagramfeeden din, som også kan se bra ut i hjemmet ditt.

Mange av disse ideene kan lages i mobilappen slik at du kan ta bildene direkte fra Instagram feeden din. For de som skal lages i designprogrammet som ligger online, kan du laste opp Instagrambildene dine fra datamaskinen din, og ta det derfra.

Lag en mosaikkveggdekorasjon

instagram-bilder-blir-levende-mosaikk-veggdekor-sideoppsett

Vårt mosaikksideoppsett er laget spesifikt med tanke på Instagram-feeden din. Du kan bruke mellom 4 og 81 bilder i et mønstersideoppsett på en kvadratisk veggdekorasjon. Les bloggen vår om hvordan du lager en mosaikkmønsterveggdekorasjon for å få litt inspirasjon.

Lag et sideoppsett for veggdekorasjon

instagram-bilder-blir-levende-mosaikk-veggdekor-sideoppsett (2)

Ikke alle Instagrambilder er kvadratisk, slik at hvis du også vil ta med portrett-bilder og liggende bilder, kan du lage et sideoppsett slik som du vil det. Du skal helt enkelt bare velge den størrelsen på veggdekorasjonen du vil ha, velge hvor mange bilder fra Instagramfeeden du skal bruke og velge et format. Ved å justere margene, kan du lage en hvit kant mellom bildene dine og legge til farger fra det store utvalget av bakgrunner vi har.

Les våre eksperttips for veggdekor for å være sikker på at du lager en veggdekor som kunne vært laget av en interiørdesigner.

Lag din egen fotovegg

instagram-bilder-blir-levende-bilde-vegg

Å lage en fotovegg er enkelt og gjør at Instagrambildene dine virkelig synes. Vi anbefaler at du lager 4 eller 9 forskjellige fotovegger (20 x 20 er det beste) og deretter henger de på veggen din i et mønster. Lag alle i det samme materiale og få en pen og ren estetikk eller bruk mange forskjellige materialer for å få et mer rufsete look.

Har du lyst til å lage en fotovegg? Les flere fotoveggtips her.

Fremkall Instagramfeeden din

Dette er en virkelig bra måte å vise Instagramfeeden din på veggen. Fremkall bildene dine direkte fra mobilen din og arranger de på veggen slik som de er i Instagramfeeden.  Du kan også gjøre dette etter en par måneder for å legge til flere bilder. Hvis du bruker washi teip når du henger opp bildene dine, ser det stilig ut.

Vær kreativ med retrobilder

Dette er det samme som det forrige tipset, men hvis du fremkaller bildene som retrobilder, kan du legge til tekst på bunnen av bildet på samme måte som i Instagramfeeden din.  Liker du retrobildene våre? Vi har masse ideer om hvordan du kan vise de fram.

Lag en liten kvadratisk fotobok

En liten fotobok er perfekt for Instagrambildene dine siden kvaliteten ikke trenger å være veldig høy. Hvorfor ikke lage en årlig fotobok med Instagrambildene dine? Du kan gi hver av de det året som tittel og så ser de fine ut utstilt i hjemmet ditt.  Bruk et bilde per side og legg til tekst og dato. Du kan til og med legge til en kommentar fra en venn som du gjerne vil huske.

Les vår Enkle guide til hvord du lager en fotobok hvis du er usikker på hvor du skal starte.

Fremkall Instagramøyeblikkene dine i en stor fotobok

Lag en stor fotobok som har med alle dine favorittbilder fra Instagram. Du kan velge et bildeomslag og lage en collage på forsiden som er det samme som Instagramfeeden din. Du kan velge å ha et bilde på hver side eller velge et bildeoppsett og legge til tre per side med tekst under.

Innstillingen for automatisk sideoppsett gjør at dette blir enda enklere for deg! En stor fotobok er også et perfekt sted du kan vise fram dine Instagram Stories. De forsvinner fra feeden din innenfor 24 timer så pass på å lagre de på kameraet ditt og legg til de beste i fotoboken din.

Lag en fotokalender

Lag en fotokalender slik at du kan vise fram favorittøyeblikkene dine fra Instagram fra hver måned. Du kan velge et ferdig design som passer til bildene dine eller lage et selv fra bunnen av.

Send et kort med favorittøyeblikkene dine.

Hvem er det som ikke liker å få noe hyggelig post fra venner og familie? Det er så fint å motta et håndskrevet kort fra noen du ikke ser så ofte, så vær den som sender det! Lag kort fra bunnen ved å bruke noen få av Istagrambildene dine fra siste år lagt som et mønster på forsiden.  Så kan du skrive personlige beskjeder inne i kortet og sende det ut til de du bryr deg om. De kommer til å sette pris på det.

Vakre bilder og litt fantasi. Det er alt du trenger for at favorittøyeblikkene dine ser så bra ut som mulig.

Så snart du har gjort Instagramfeeden din levende, vil vi gjerne se resultatene.  Del et bilde med oss på Instagram ved bruk av #fotoknudsen-emneknaggen og vi regrammer de beste bildene.

Har du også lyst til å inspirere venner og familie? Del denne bloggposten med dem ved å klikke på ikonene for sosiale medier nedenfor.

Kommentarer