Julegavetips til nybakte foreldre

Av Fotoknudsen 7. november 2023

Dette er vår ultimate julegaveguide for å hjelpe deg med å lage den perfekte julegaven til nybakte foreldre som akkurat har startet på sitt nye familieliv .

Hva skal man gi til en familie som ser ut til å ha alt? Gi dem noe helt unikt med en god omtanke bak, og du vil aldri feile. Derfor er våre fotogaver den perfekte personlige julegaven til nybakte foreldre. Med så mange milepæler å feire er det enkelt å velge ut noen av de fineste øyeblikkene deres. Og for å hjelpe deg på vei har vi satt sammen den ultimate guiden til hvordan lage tidenes julegave til dem.

Det kan fort bli litt vel mye leker under treet når en nybakt familie skal feire sine første julaftener. Hvorfor ikke gi de en julegave som varer i åresvis – og som de ikke trenger å kjøpe batterier til?

En personlig fotogave er den perfekte julegaven til foreldre. Det betyr at de kan nyte de fine øyeblikkene igjen og igjen – og fordi du lager dem selv, vil de tenke på deg hver gang de ser på den. Enten du bestemmer deg for å lage en fotobok med stivt omslag, en fotokalender de kan glede seg over hele året, et flott kunstverk på veggen eller en morsom kopp med bilde, vil det bety mye for de nybakte foreldrene at det er du som har laget den.

En oversikt over alle julegavene våre

Hvis du vil fremheve et ekstra flott øyeblikk som du til og med har et nydelig bilde av: gå for veggdekor. Skal det være en stilren aluminiumsplate eller et koselig lerret? Lite eller stort? Veggdekor er helt perfekt som babyens første julegave!

Fotobøker er en super måte å dele historier på. Fra svangerskap til felles ferier og fra fødsel til babyens første skritt. Lag alt fra en kjapp liten fotobok som er superenkel å lage, til en fotobok med Layflat-innbinding for å dele de beste øyeblikkene i beste kvalitet og i stor størrelse.

Her er noen ting du bør gjøre for å lage den perfekte fotogaven til jul:

  • Miks bildene dine fra de med poseringer til de uten
  • Be familiemedlemmer og venner sende deg bilder som foreldrene kanskje ikke har sett før
  • Ta noen uposerte bilder når du besøker det unge paret, du vet aldri hvilke gylne øyeblikk du kan knipse
  • Organiser bildene dine i temaer før du laster dem opp, slik at de er enklere å sortere og ordne når du lager fotoproduktet ditt
  • Hold det hemmelig så det blir en overraskelse. Ikke bare fokuser på bilder av de yngste – foreldreportretter er også fine å ha!
  • Ikke glem å bruke bilder av favorittstedene dine – ikke alle bildene trenger å være av mennesker
  • Ikke glem at du kan legge til tekst, rammer og sideoppsett med fotoknudsen sitt designprogram
  • Ta deg god tid

Vårt beste råd er å ta deg god tid og lage gavene dine i tide. Det er morsommere når du ikke trenger å stresse. Så nyt den kreative prosessen! Kanskje du vil involvere noen andre familiemedlemmer og få med bildene deres også .

Så, begynner du tidlig vil du være sikker på at du får gavene dine i god tid før jul. Dette er den travleste tiden på året, både for oss, men også for våre leveringspartnere. Når du starter tidlig, kan du være sikker på å ha en flott gave når dagen er kommet.

Start nå

Uansett hvilken personlig julegave du ønsker å lage i år, bare gå over til fotoknudsen sin nettside for å bla gjennom alle våre fantastiske fotoprodukter og tilbud – og lag julegavene dine i dag.